Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Slávna herečka opäť šokovala vzhľadom: Krásne šaty, top postava, ale čo tá tvár?
Zdielať na

Slávna herečka opäť šokovala vzhľadom: Krásne šaty, top postava, ale čo tá tvár?

Zdroj: Profimedia

Pri pohľade na jej telo by snáď nikto netipoval jej skutočný vek, detailný záber na jej tvár však prezradil, že aj ona sa nedokáže zmieriť so starnutím.

Známa hollywoodska herečka Demi Moore (59) sa pred pár rokmi vyjadrila, že plastické operácie kvôli vyhladeniu vrások neuznáva, no vyzerá to tak, že minimálne s botoxom sa kamaráti. Keď sa pre pár dňami ukázala na veľkej spoločenskej akcii, nedalo sa prehliadnuť, že jej tvár je úplne iná.

Pozrite sa, ako to na honosnej módnej akcii vyzeralo.

Bojí sa starnutia?

Demi Moore sa predviedla na červenom koberci pri odovzdávaní cien Fashion Awards 2021 v Londýne a okamžite na seba strhla všetku pozornosť, píše magazín news.com.au. V trblietavých sivo-čiernych ombré šatách Fendi Couture vynikla jej pevná a štíhla postava a trojnásobná mama pôsobila z diaľky veľmi šarmantne a mladistvo. Pri detailnom pohľade na jej tvár však bolo každému jasné, že má za sebou nejaký zákrok. 

Profimedia

​Žiaľ, nebolo to po prvýkrát, keď Demi šokovala zmenenými črtami tváre a je jasné, že hoci plastiky odmietala, predsa len bojuje proti starnutiu aj inak, ako prírodnými prostriedkami. Zostáva len dúfať, že sa zastaví, kým sa na seba ešte aspoň trochu podobá...

Profimedia

Profimedia

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SUPER (@super.ru)

Súvisiace články

Najčítanejšie