Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Všetci si myslia, že ich má umelé: Zoe prezradila tajomstvo dlhých a hustých mihalníc
Zdielať na

Všetci si myslia, že ich má umelé: Zoe prezradila tajomstvo dlhých a hustých mihalníc

Zdroj: TikTok/zoeilanahill2

Snáď každá žena túži po krásnych, dlhých a hustých riasach, ale len máloktorej ich príroda nadelila do vienka. Táto žena vám ukáže, že umelé riasy či rôzne triky nie sú jedinou možnosťou!

Ak túžite po dokonalých a zvodných mihalniciach, ale nechcete používať umelé, určite vás zaujmú rady tejto mladej ženy, ktorá sa k nim dopracovala vďaka jednému účinnému produktu.

Odborníčka vám prezradí, čo robiť, aby ste si rúškami či respirátormi neničili pleť!

Zoe Hill (22) je odborníčka na mihalnice a tiež vizážistka so sídlom v Surrey. Jej fanúšikovia sú presvedčení, že si robí reklamu svojimi umelými riasami, no ona ich vyviedla z omylu. Tie jej sú stopercentne prirodzené a za všetkým je dôkladná starostlivosť a vhodné beauty produkty, píše nypost.com.  

Tajomstvo hustých a dlhých rias

Zoe zverejnila na TikToku video, kde svojich fanúšikov presvedčila, že jej mihalnice sú skutočne prirodzené. Zároveň priznala, že vždy nevyzerali takto a pomohla jej jeden špeciálny produkt a dôkladná starostlivosť.

Mladá žena tvrdí, že keď sa o svoje riasy začala poriadne starať a potierala ich pravidelne sérom Revitalash, boli už po pár týždňoch hustejšie a oveľa dlhšie. Tento produkt síce nie je najlacnejší a stojí takmer 120 eur, ale výsledky sú naozaj ohromujúce. Mihalniciam okrem tohto séra ešte pomáha tak, že si ich pomocou „lash liftingu“ vytáča, čím sa zvýraznia ešte viac.

TikTok/zoeilanahill2

​Jej rady zaujali takmer 500-tisíc fanúšikov a mnohé ženy dodali, že podobne účinné séra sa dajú kúpiť v iných značkách aj lacnejšie. Myslíte si, že toto naozaj dokáže jediný produkt? Vyskúšali by ste ho?

@zoeilanahill2

I have been doing this for nearly a year and my lashes have never looked so good! Thickness and length! ##naturallashes ##naturallashescheck ##longlashes ##lashes ##lashhack ##longlashescheck ##longlashhack

♬ Tell Me Something Good - Ewan McVicar

Súvisiace články

Najčítanejšie