Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Chrissy Teigen podstúpila ďalší zákrok na tvári a varuje mladé ženy: Nerobte túto chybu!
Zdielať na

Chrissy Teigen podstúpila ďalší zákrok na tvári a varuje mladé ženy: Nerobte túto chybu!

Zdroj: Instagram/CT

Slávna modelka a dvojnásobná mama pred fanúšikmi nič neskrýva a aj tentokrát sa priznala k malému zákroku. Pozrite sa, čo si nechala vylepšiť!

Nedávno sme písali o tom, ako sa manželka speváka Johna Legenda zbavila svojich bacuľatých líčok a teraz má za sebou ďalší skrášľovací zákrok. Čo poviete, vyzerá po ňom lepšie?

Modelka Chrissy Teigen (35) je známa svojou úprimnosťou a tak, ako otvorene hovorí o pocitoch, láske, či výchove detí, tak nemá problém priznať napríklad aj estetické a skrášľovacie zákroky.

V minulom roku si nechala odstrániť prsné implantáty, nedávno sa pochválila užšom tvárou, na ktorej si nechala odsať tuk a tentokrát si nechala vylepšiť obočie, píše yahoo.com.  

Modelka sa priznala, že si za mladších čias príliš vytrhávala obočie, ktoré jej však už nedorástlo a preto sa rozhodla podstúpiť transplantáciu obočia, aby vyzeralo čo najprirodzenejšie a aby si ho nemusela dokresľovať.

Instagram/chrissyteigen

​Pri tejto procedúre sa vlasy odoberú zo zadnej časti hlavy, kde ich máme najhustejšie, a vlasové folikuly sa “presadia” do obočia.

Teigen sa výsledkom ihneď pochválila na Instagrame a hoci ešte bude chvíľu trvať, kým sa chĺpky dobre usadia, už teraz je veľmi spokojná, že má opäť poriadne obočie. Spokojná modelka tiež odkázala mladým slečnám, aby neurobili rovnakú chybu ako ona a obočie si prehnane nevytrhávali.

Čo poviete na túto procedúru vy? Nechali by ste sa na to nahovoriť?

Súvisiace články

Najčítanejšie