Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nechala si dofarbiť korienky, keď sa uvidela, zostala v šoku: Zaplatili by ste za TO?
Zdielať na

Nechala si dofarbiť korienky, keď sa uvidela, zostala v šoku: Zaplatili by ste za TO?

Zdroj: TikTok/mariah_eliza

Mladá žena sa tešila ku kaderníčke, pretože jej vlasy už nutne potrebovali úpravu. Takýto výsledok však nečakala ani vo sne!

Hovorí sa, že keď sa chce žena cítiť krajšie a spokojnejšie, stačí, ak navštívi kaderníctvo a nechá si perfektne upraviť vlasy. Táto žena presne po tomto túžila, žiaľ, nedopadlo to podľa jej predstáv.

Krásne vlasy musia byť v prvom rade zdravé a musíme sa o ne poriadne starať!

​Mariah má vlasy v platinovom blond odtieni, no svoje vlasy má tmavé. V jej prípade si teda musí často odfarbovať a dofarbovať korienky, pretože odrasty sú vidieť veľmi rýchlo. 

Po poslednej návšteve kaderníctva, keď sa doma dobre pozrela do zrkadla, zostala zhrozená. Podľa jej vlastných slov vyzerala ako vták, pretože vlasy pri korienkoch mala krátke, odstávali jej dohora a nevedela si ich nijako uhladiť. 

TikTok/mariah_eliza

„Nikdy som toto na hlave nemala, vyzerá to hrozne,“ skonštatovala smutne, no na kaderníčku sa nehnevá. Dobre totiž vie, že extrémna zmena farby je veľkým rizikom a vždy hrozí, že sa vlasy natoľko poškodia, že sa začnú lámať. Je smutná akurát z toho, že ju kaderníčka nevarovala. 

Stalo sa niečo podobné aj vám? Čo by ste tejto nešťastnici poradili?

@mariah_eliza

Thrilled. ##roborockrun ##hair ##blonde ##hairhorror ##help

♬ original sound - Pakthapeon

Súvisiace články

Najčítanejšie