Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Od 11-tich túžila po väčších prsiach a mama jej TOTO dovolila: Šialené, ako dnes matka s dcérou vyzerajú!
Zdielať na

Od 11-tich túžila po väčších prsiach a mama jej TOTO dovolila: Šialené, ako dnes matka s dcérou vyzerajú!

Zdroj: Profimedia.sk

Niektoré matky splnia svojim deťom všetky želania a výnimkou nie sú ani rôzne plastické operácie. Ako to dopadlo u tejto Britky a jej dcéry, tak to je naozaj šialené!

Georgina a jej dcéra Kayla majú vraj veľmi blízky vzťah, a to práve vďaka početným vylepšeniam, ktoré v minulosti spolu podstúpili. Boli ich desiatky, keďže obe sa chceli podobať na známu britskú plastikovú krásku Katie Price. 

Zaujímavé pri tom je, že na operácie oboch zarábala najmä Kayla. Tá od svojich sedemnástich tancovala ako striptérka, neskôr robila aj spoločníčku starším mužom, ktorým ju dohadzovala práve jej matka. A kým vy krútite hlavou, že toto nie je úplne v poriadku, im sa na tomto zvláštnom vzťahu matky a dcéry nezdalo nič výnimočné. "Spomínam si, že už v 11-tich chcela zväčšenie prsníkov a odvtedy to plánovala," povedala Georgina pred rokmi v istom britskom dokumente. 

O pár rokov neskôr, po tom ako obe ženy navštívili mnohé televízne šou v Británii, Georgina napokon uznala, že to, čo svojej dcére robila, nebolo v poriadku. To, že Kaylu nechala spávať so staršími mužmi, len preto, aby mali peniaze na vylepšenia, dnes už považuje za veľký omyl. Georgina dokonca priznala, že svoju dcéru presvedčila, aby si nechala extrémne zväčšiť pery. Tieto šialené roky majú už za sebou a Kayla sama uznala, ako smiešne vtedy vyzerala. Rôzne výplne si nechala rozpustiť a dnes sa jej páči prirodzenejší vzhľad...

Súvisiace články

Najčítanejšie