Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Zdena Studenková vyzerá senzačne, hejterov si nevšíma: Tragédiou je podľa nej TOTO!
Zdielať na

Zdena Studenková vyzerá senzačne, hejterov si nevšíma: Tragédiou je podľa nej TOTO!

Zdroj: TV JOJ

Patrí medzi najznámejšie a najkrajšie slovenské herečky a s pribúdajúcim vekom sa na tom nič nezmenilo, práve naopak. Ako to tá Studenková robí, že vyzerá stále lepšie a lepšie?

Populárna herečka, ktorá sa perfektne zhostila aj úlohy hádačky v relácii Inkognito má už 67 rokov, no pri pohľade na jej tvár, postavu a vždy štýlový look, by jej toľko netipoval snáď nikto!

Atraktívna herečka sa netají tým, že sa snaží vyzerať mladistvo a proti pribúdajúcim vráskam bojuje rôznymi dostupnými spôsobmi a to aj na klinike krásy. Konkrétne tej, ktorú navštevuje, robí dokonca reklamu a stala sa jednou zo známych tvárí, ktoré ju propagujú. 

Podľa jej názoru by žena mala dbať o svoj vzhľad a pravidelne sa oň starať. Kým pre mnohé ženy je práve krásna Studenková vzorom a motiváciou, že skvelo môžu vyzerať bez ohľadu na vek, pravidelne sa stretáva aj s kritikou hejterov. Tí sa jej posmievajú, že sa snaží za každú cenu vyzerať ako mladica.

Zdenka Studenková pre Topstar prezradila, ako sa s kritikou neprajníkov vyrovnáva. 

No povedzte, ktorá z nás by nechcela v Zdenkinom veku vyzerať takto?

Instagram/zuzana_bartos

​Viac informácii z domáceho aj zahraničného šoubizu si nenechajte ujsť v relácii Topstar každý pracovný deň po Novinách o 12-tej! 

Súvisiace články

Najčítanejšie