Skoro jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Chcela byť dokonalá nevesta, nechala sa nastriekať samoopaľovákom: Juj, tá ale dopadla!
Zdielať na

Chcela byť dokonalá nevesta, nechala sa nastriekať samoopaľovákom: Juj, tá ale dopadla!

Zdroj: Profimedia

Podstúpiť takéto „skrášlenie“ tesne pred svadbou je vždy veľké riziko. Keď uvidíte, ako skončila táto žena, určite to bude pre vás dostatočná výstraha!

36-ročná Angličanka Derrie Mathews sa rozhodla iba tri dni pred svojou svadbou pre samoopaľovací nástrek v salóne. Keď sa na druhý deň uvidela v zrkadle, nevedela, či sa má smiať alebo plakať!

Vizážistka vám poradí, ako sa dopracovať ku krásnej pleti.

Derrie, ktorá pracuje ako opatrovateľka detí, sa rozhodla pre takéto skrášlenie na odporúčanie svojich priateliek. Na rozdiel od nich, ona urobila veľkú chybu. Kozmetičku poprosila, aby ju nastriekala dvakrát, pretože dúfala, že takto jej pehavá a veľmi bledá pokožka získa pekný nádych.

Za procedúru zaplatila v salóne 25 libier a výsledku sa nevedela dočkať. Keď sa ráno zobudila a uvidela sa v zrkadle, zľakla sa samej seba! Okamžite si spomenula na „slávnu“ scénku z Priateľov, keď sa čosi podobné stalo Rossovi. 

Profimedia

„Keď ma uvidel môj manžel, nemohol sa prestať smiať, rovnako aj dcéra, ktorá bola zároveň vydesená, že ma takto niekto uvidí,“ cituje Derrie denník Metro.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ross Geller (@rossthedivorceforce94)

Napriek tomu, že očakávala, že si ju kvôli extrémne tmavej pokožke budú priatelia doberať a zabávať sa na nej, našla na tejto „nehode“ aj pozitívnu stránku. „Moje zuby sú teraz také biele!“ hovorí Derrie a dodáva, že sa cíti lepšie opálená a rozhodne sa na procedúru vráti. Nabudúce však už bude múdrejšia a dá si nastriekať už len jednu vrstvu! 

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie