Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Prišla od kaderníka a doma začalo peklo: Vlastný manžel sa jej zľakol
Zdielať na

Prišla od kaderníka a doma začalo peklo: Vlastný manžel sa jej zľakol

Zdroj: facebook/kelly.kruppner

Kelly si bežne v salóne nechala zafarbiť svoje vlasy, no na to, čo zažila po ostatnej návšteve kaderníka, nikdy nezabudne! Z hororového zážitku sa len ťažko spamätala.

Kelly má krásnu prirodzenú farbu vlasov, no jedného dňa zatúžili po zmene. Rozhodla sa, že navštívi kadernícky salón, kde z nej urobia brunetu. Samotné farbenie dopadlo super a mladá žena odišla domov spokojná. Vtedy ešte netušila, čo ju čaká…

Aké sú aktuálne trendy v účesoch? Pozrite sa!

​V noci sa zobudila na to, že jej tvár extrémne opuchla a svrbela ju celá pokožka hlavy. Farba na vlasy u nej vyvolala extrémnu alergickú reakciu, ktorú nikdy predtým nezažila. “Počas farbenia som nič necítila a aj na druhý deň som sa cítila v poriadku. Akurát som na hlave mala také zvláštne začervenané miesta akoby spálené. Potom som sa v noci zobudila na to, že mám veľmi opuchnutú tvár. Prebudil sa aj môj manžel, ktorému som okamžite povedala, aby nezapálil svetlo, keďže vyzerám hrozné. On to však urobil a vydesila som ho,” priznala pre britský web ukmail24.co.uk Kelly. 

Okrem opuchu mala celú pokožku hlavy spálenú a doktor jej povedal, že prejdú celé týždne, kým sa zahojí. Nepríjemná skúsenosť by však na jej hlave nemala zanechať trvalé následky. Kelly chce svojou skúsenosťou a najmä fotkami varovať iné ženy, aby sa pred farbením nechali otestovať, či na konkrétny produkt nie sú alergické, aby nedopadli ako ona. Stalo sa vám niečo podobné?

Súvisiace články

Najčítanejšie