Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Kaderník sa ujal zanedbanej ženy bez domova: Neuveriteľné, ako vyzerá po premene
Zdielať na

Kaderník sa ujal zanedbanej ženy bez domova: Neuveriteľné, ako vyzerá po premene

Zdroj: youtube/ HAIR ASMR CEYHUN

Bezdomovkyni sa za roky strávené na ulici vlasy zmenili sa zlepené chemlónové chumáče. Pozrite sa, ako táto žena odchádzala zo salónu. WAU!

Vlasový stylista Ceyhun IŞIK z Turecka je známy svojim mimoriadnym talentom vykúzliť dokonalý účes z akýchkoľvek vlasov. Okrem svojich profesionálnych zručnustí má aj dobré srdce, čo dokázal týmto úžasným skutkom.

Žene bez domova vrátil chuť žiť

Známy kaderník pomohol ľuďom na ulici už mnohokrát a keď uvidel túto nešťastnú a zanedbanú ženu so zauzlenou gučou na hlave, neváhal ani na chvíľu.

Ženu zobral do svojho salóna a postupne jej zostrihal zlepené chumáče vlasov. Na prvý pohľad vyzerala tak, že jej nepomôže nič, len vlasy vystrihať celkom na krátko, no jemu sa podarilo zachrániť a dať do poriadku toľko vlasov, že z nich dokázal vykúzliť perfektný účes. 

youtube/ HAIR ASMR CEYHUN

Jej premenu zavŕšili jemným líčením a podarovali jej aj nové oblečenie. Keď sa žena uvidela po premene v zrkadle, nezadržala slzy dojatia.

Úžasné, čo spravil tento kaderník. Pomohol jej nielen ku krásnemu a upravenému vzhľadu, ale vrátil jej aj chuť do života. Klobúk dole!

;t=329s

Súvisiace články

Najčítanejšie