Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Ako jej za jeden rok vlasy narástli až po pás? Kráska opísala presný postup, ktorý zafunguje aj u vás
Zdielať na

Ako jej za jeden rok vlasy narástli až po pás? Kráska opísala presný postup, ktorý zafunguje aj u vás

Zdroj: tik tok

Ak sa márne snažíte nechať si narásť dlhé vlasy a vyskúšali ste už kadejaký osvedčený trik, no žiadny nefungoval, inšpirujte sa touto kráskou. Za jediný rok jej totiž narástla takáto hriva!

Aj vy máte pocit, že čakáte už celú večnosť na to, aby vám vaše vlasy o pár centimetrov podrástli? Nie ste sama! Podobne na tom bola aj Faith, ktorá dlhé roky nosila na svojej hlave bob po plecia. Kratší účes je však už minulosťou!

Ako vyzerajú najtrendy účesy práve teraz? Pozrite sa!

​Krásna blondína totiž našla spôsob, ako si nechať narásť dlhé a husté vlasy. A to všetko sa jej podarilo dosiahnuť iba za jediný rok! Ako? Stačí sa o vlasy dôkladne starať a porastú... 

@faithdorritthair

long luscious hair coming at ya ##hairtok ##rumours ##fyp ##foryou ##healthyhair

♬ RUMOR HAS IT x ALL THE RUMORS ARE TRUE - LAUREN??✨?

Faith na sociálnych sieťach priznala, že bežne používala žehličku na vlasy, nestrihala si končeky a používala lacný kondicionér. A to boli zrejme aj hlavné dôvody, prečo jej vlasy vôbec nerástli. Ako prvé takmer úplne prestala používať žehličku na vlasy. Navyše vždy ešte do svojej mokrej koruny krásy vmasírovala vitamínový olejček a nevymývala ho. Šampón a kondicionér používala len dvakrát do týždňa a raz za sedem dní si dopriala špeciálnu masku. Faith taktiež prestala používať klasické gumičky a zamenila ich za štipce a látkové gumky. Ako posledné si končeky nechala pravidelne strihať. Takže žiadne zázraky, ale poctivá starostlivosť sa jej naozaj vyplatili, keďže výsledok je naozaj neskutočný!

@faithdorritthair

Reply to @ruby...wiseman Goes without saying, don’t bleach the ? out your hair. This worked for me, everyone’s hair is different!

♬ GHOST TOWN - Benson Boone
@faithdorritthair

Reply to @nicoleallen466 nothing wrong with extensions, but I would not have the patience for them

♬ original sound - Faith Dorritt

Ako sa počas zimy starať o vlasy? Tu sú rady odborníka!

Súvisiace články

Najčítanejšie