Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Ešte v lete sa pýšila bohatou hrivou, dnes je všetko inak: Toto jej s vlasmi urobil covid
Zdielať na

Ešte v lete sa pýšila bohatou hrivou, dnes je všetko inak: Toto jej s vlasmi urobil covid

Zdroj: facebook/martha.templeton

Martha sa ešte pred pár mesiacmi pýšila hustou hrivou, ktorú jej závidela nejedna žena. Potom jej vlasy postupne začali vypadávať. Dnes už vie, prečo!

43-ročná žena sa dlhé roky pýšila naozaj kráľovskou korunou krásy, o ktorú sa starala a pestovala si ju. Stačilo pár týždňov a o svoju pýchu prišla.

Ako sa starať o vlasy? Tu sú rady odborníka!

​Martha sa ešte v júli nakazila koronavírusom a strávila aj pár dní v nemocnici. Keď sa z choroby ako-tak dostala, o pár dní neskôr, zažila ďalší šok. "V sprche som si všimla, že mi vypadáva oveľa viac vlasov ako obyčajne. Vždy som mala na hlave veľmi veľa vlasov, ktoré mi aj dosť vypadávali, ale toto bolo niečo celkom iné," priznala pre britský web Dailyrecord.

Už v auguste jej hlavu zdobili plešaté miesta, ktoré boli na dotyk veľmi bolestivé. Keďže prišla o 80 percent svojej hrivy, neostávalo jej nič iné, ako vyhľadať odborníka. "Bola to moja pýcha a keď som o ňu prišla, stratila som aj veľkú časť sebavedomia. Bola som veľmi nešťastná. Svoju hlavu som skrývala pod uteráky alebo šatky a istý čas som dokonca prestala chodiť medzi ľudí," opisuje stavy úzkosti. Po dôkladnom vyšetrení jej odborník povedal, že o vlasy prišla pre nákazu koronavírusom. Práve ten vyvolal v jej tele veľký stres, čoho následok bolo vypadávanie vlasov. Hoci je už november, hriva jej stále nedorástla a musí nosiť príčesky. "Všimla som si však, že sa mi vlasy pomaličky začínajú obnovovať, tak dúfam, že mi ešte dorastú," dodala žena. Stalo sa vám niečo podobné?

Martha stále nosí príčesky...

Ako sa aj počas zimy starať o svoju korunu krásy? Tu je pár tipov!

Súvisiace články

Najčítanejšie