Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Na škole si z nej robili žarty, teraz im padla sánka: Odpadnete, ako sa zmenila táto žena
Zdielať na

Na škole si z nej robili žarty, teraz im padla sánka: Odpadnete, ako sa zmenila táto žena

Zdroj: TikTok/tylerjade_fit

Každý vyzerá v dospelosti inak, ako tomu bolo počas školských čias, no v tomto prípade je až ťažké uveriť, že ide o tú istú osobu.

Tyler Jade mala na strednej škole svojský imidž, pre ktorý však jej spolužiaci veľa pochopenia nemali. Bola skôr outsiderkou a často sa jej pre výzor posmievali.

Ako sa udržiava fit herečka Petra Vajdová?

Neuveriteľná premena

Keď mladá žena ukázala na TikToku ako vyzerala počas školských čias, ľuďom padla sánka. Tyler nosila na čierno zafarbené vlasy s farebným pruhom popri tvári, tenké obočie a svojský bol aj jej štýl obliekania. 

TikTok/tylerjade_fit

Po pár rokoch vyzerá úplne ako iná osoba. Vzdala sa gotického looku, tmavé vlasy vymenila za dlhé vlnité blond, pridala perfektný mejkap a elegantné oblečenie a ľudia ju nespoznávajú.

Tyler sa venuje fitnessu a na sociálnych sieťach radí ľuďom, ako sa dopracovať k perfektnej postave, no väčšiu z nich oveľa viac zaujala jej neuveriteľná imidžová premena. No povedzte, uverili by ste, že je to tá istá žena?

TikTok/ttylerjade_fit

@tylerjade_fit ... #personaltrainer #pt #fitness #gym #transformation #girlswholift #glowup #fyp #carelesswhisper ♬ Careless Whisper - George Michael
@tylerjade_fit Results take time, keep at it and you’ll reach your goals ?? #personaltrainer #pt #fitness #gym #girlswholift #fittok #transformation #glutes ♬ desperado x need to know II by altegomusic - ALTÉGO

Súvisiace články

Najčítanejšie