Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Miranda začala šedivieť už v dvadsiatke: Po rokoch sa vykašlala na farbenie, TAKTO vyzerá
Zdielať na

Miranda začala šedivieť už v dvadsiatke: Po rokoch sa vykašlala na farbenie, TAKTO vyzerá

Zdroj: Instagram/mirandaparker

Tak, ako väčšina žien, aj ona sa za svoje šediny hanbila a musela navštevovať kaderníčku každý mesiac. Jedného dňa si povedala dosť a svoje rozhodnutie neľutuje. Mali by ste na to odvahu aj vy?

Miranda Parker (41) z amerického Michiganu hovorí musela začať so zakrývaním šedín už krátko po dvadsiatke. Šedivé vlasy jej pribúdali stále viac a tak si ich nechávala farbiť už každý mesiac. Za roky nechala u kaderníčky v prepočte viac ako 18-tisíc eur, no bol to len jeden z mnohých dôvodov, prečo sa jedného dňa rozhodla s farbením skoncovať, píše Daily Mail.

Aj mnohé svetové celebrity sa rozhodli, že si šediny nebudú zakrývať!

Šedivá, ale šťastná

Dlhé roky svoje šediny zakrývala farbou a nevedela si predstaviť, že by to mohlo byť aj inak. Čím bola staršia, tým viac ju farbenie otravovalo a tak TO jedného dňa jednoducho urobila.

Miranda je bez farbenia už tri roky a svoju cestu k prirodzenému vzhľadu zachytáva od začiatku aj na Instagrame, kde má už takmer 100-tisíc fanúšikov. Väčšina žien je nadšená z jej vzhľadu a denne dostáva desiatky pozitívnych ohlasov na jej imidž a rovnako aj trendy styling. Sivovlasá kráska však priznáva, že má aj niekoľko neprajníkov, ktorým sa nepáči a píšu jej, že vyzerá ako babička.

Miranda sa snaží poukazovať na to, že sivé vlasy rozhodne nemusia súvisieť so starobou či so zanedbaným vzhľadom. Ona sama sa teraz cíti oveľa krajšie, slobodnejšie a za ušetrené peniaze, ktoré by nechala u kaderníčky, si môže dopriať napríklad pekný nový módny kúsok. 

Za nás má palec hore, vyzerá super, čo poviete vy?

Súvisiace články

Najčítanejšie