Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Českej Barbie obrie prsia nestačili: Dala si zväčšiť niečo iné a teraz TO ľutuje!
Zdielať na

Českej Barbie obrie prsia nestačili: Dala si zväčšiť niečo iné a teraz TO ľutuje!

Zdroj: instagram/lolotabella

Rada budí pozornosť a netají sa tým, že pre zviditeľnenie je ochotná urobiť takmer čokoľvek. Tentokrát však svoje rozhodnutie po pár dňoch oľutovala.

Prvá česká barbie Gabriel Jiráčková (21) dorazila na oslavu narodenín známeho kasína pri Prahe a opäť boli všetky oči na nej. Pútala pozornosť nielen vďaka svojim obrím vnadám a šatám, ktoré viac odhaľovali, než zahaľovali, ale aj kvôli svojej bujnej ružovej hrive, ktorú si pred pár dňami nechala napliesť na svoje vlasy. Pre expres.cz však priznala, že toto rozhodnutie veľmi rýchlo oľutovala.

"Na pozornosť som zvyknutá, no nebola som si istá, či dnes vôbec dorazíme,“ povedala Jiráčková a priznala, že nové vlasy má ešte len dva týždne a už premýšľa, že si ich dá dole.

"Neustále sa za mnou niekto otáča. Vo fitku som budila najväčšiu pozornosť, pretože keď je to spolu so správnym outfitom, vyzerá to krásne, ale s teniskami, šortkami a crop topom, tam som si už pripadala ako veľká behajúca ružová hlava,“ hovorí blondínka, ktorej už prischla prezývka „česká barbie.“

Profimedia

"Je to idol pre veľa žien po celom svete a je mi cťou, že ma ľudia k nej prirovnávajú,“ priznala Jiráčková, ktorá sa netají tým, že je síce so svojim vzhľadom spokojná, no do budúcnosti ďalšie zákroky nevylučuje.

Čo poviete na to ružové háro vy? Mali by ste odvahu na niečo podobné?

Súvisiace články

Najčítanejšie