Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Kaderníkovi dala jedinú podmienku: Čo poviete, splnil jej zadanie, aby vyzerala sexi?
Zdielať na

Kaderníkovi dala jedinú podmienku: Čo poviete, splnil jej zadanie, aby vyzerala sexi?

Zdroj: youtube/ MAKEOVERGUY

Mnohé ženy po päťdesiatke stratia sebavedomie a prestanú sa cítiť príťažlivo. Premena tejto ženy vás presvedčí, že niekedy stačí naozaj málo a môžete byť krásna a šik v akomkoľvek veku.

Vek okolo päťdesiatky prináša ženám mnohé zmeny, ktoré môžu byť náročné a často sa to odrazí aj na psychike a strate sebavedomia. Ani v tomto veku sa však život nekončí, rovnako sa tak nestráca krása, len sa treba odhodlať niečo pre seba urobiť.

Pozrite si túto skvelú premenu aj vo videu:

52-ročná Meg potrebovala opäť nakopnúť. Veľmi túžila po zmene, ktorá by jej dala nový elán a optimizmus do života a tak sa zverila do rúk známemu odborníkovi, ktorému nechala voľnú ruku.

Christopher Jon Hopkins známy ako „The Makeover Guy,“ má na svojom konte desiatky vydarených premien a ženy si jeho mimoriadny talent a schopnosť vytiahnuť z každej tváre to najlepšie a najkrajšie nevedia vynachváliť.

Keď sa Meg opýtal, či má nejaké požiadavky na nový účes a celkovú premenu, povedala to jasne a stručne: „Chcem sa cítiť opäť sexi!“

Profi kaderník jej želanie splnil do bodky a ukázal jej, že k príťažlivejšiemu a mladistvejšiemu vzhľadu často vôbec netreba až tak veľa.

Vyzerá fantasticky, čo poviete? 

youtube/ MAKEOVERGUY

youtube/ MAKEOVERGUY

Súvisiace články

Najčítanejšie