Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Najsexi Slovenka ukázala roky skrývané tajomstvo: Tvár mala posiatu bolestivým akné!
Zdielať na

Najsexi Slovenka ukázala roky skrývané tajomstvo: Tvár mala posiatu bolestivým akné!

Zdroj: Instagram/luciajavorcekova

Pri pohľade na jej telo a najmä tvár by ste zrejme nenašli žiadnu chybičku. Omyl! Krásna Lucia Javorčeková ukázala, čo roky skrývala pod mejkapom a nedokázala o tom ani hovoriť.

Lucia má dokonalú tvár, telo bohyne a rozhodne patrí medzi najkrajšie Slovenky, ktorým sa podarilo uspieť aj v zahraničí. Modelka je najsledovanejšou Slovenkou na Instagrame a o prácu rozhodne nemá núdzu...

​Kráska až teraz otvorene prehovorila o probléme, ktorý ju ešte nedávno trápil a s ktorým sa snažia mnohé ženy popasovať. "2-3 roky spätne by som o svojej problematickej pleti nebola schopná hovoriť, nie to ju ešte na verejnosti ukázať. Skrývala sa som, trpelo aj moje sebavedomie, pre akné som zrušila aj niekoľko pracovných ponúk a prepadla som depresiám... Bolesť brucha a problémy s pleťou spôsoboval stres z rozvodu, pri ktorom som stratila takmer všetko....Upravila som svoje stravovanie a snažila sa nájsť riešenie pre moju pleť. Každé 2-3 týždne som chodila na čistenie, čo bolo veľmi bolestivé a neprinášalo to efekt..." zverila sa bruneta. Čo jej nakoniec pomohlo, keďže sa dnes pýši krásnou pleťou bez akné a jazvičiek? Diagnostika pleti a špeciálne ošetrenia podľa jej typu pokožky! S výsledkom je viac ako spokojná, veď uznajte! 

​Luciu ste mohli vidieť aj v seriáli Nový život...

Súvisiace články

Najčítanejšie