Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Studenková na klinike krásy: Zatienila aj o dvadsať rokov mladšie modelky!
Zdielať na

Studenková na klinike krásy: Zatienila aj o dvadsať rokov mladšie modelky!

Zdroj: TV JOJ

Asi sa nenájde žena, ktorá by v jej veku nechcela tak dobre vyzerať! Zdenka Studenková aj dávno po šesťdesiatke pôsobí fantasticky. Vieme, kde mladne!

Istý vychytený salón krásy pred pár dňami oslavoval prvé výročie svojej existencie. Pri tejto príležitosti sem zavítali mnohé celebritné tváre, ktoré im robia reklamu. Jednou z nich bola aj Zdena Studenková.

Zdenu môžete sledovať v populárnom Inkognito každý pondelok večer o 20.35 na JOJke!

​Populárna herečka a hádačka z Inkognita má 67 rokov, no pri pohľade na ňu by jej tento vek asi nikto netipoval. Šarmantná blondína si udržiava fit postavičku cvičením a svoju tvár omladzuje práve na spomínanej klinike. Stále atraktívna Zdena sa netají tým, že sa snaží vyzerať mladistvo a zbaviť sa vrások. Aj preto sa stala tvárou spomínanej kliniky. A že sa jej to aj naozaj darí, predviedla pred pár dňami v Bratislave.

Instagram/zuzana_bartos

​Oblečená v bielom kostýme s čiernym čipkovaných topom sa aj medzi ostatnými kráskami dala len ťažko prehliadnuť. Studenková aj v tvári pôsobila sviežo aj pri o dvadsať rokov mladších celebritách. Páči sa vám, ako vyzerá?

Súvisiace články

Najčítanejšie