Jasno
13°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Myslíte si, že sú prirodzené? Omyl! Týmito zákrokmi prešli ich tváre!
Zdielať na

Myslíte si, že sú prirodzené? Omyl! Týmito zákrokmi prešli ich tváre!

Zdroj: Instagram

Veronika Vágnerová, Mária Zelinová, Lucid, Lucia Javorčeková sú len zlomkom známych žien, ktorých tváre prešli aktuálne najpopulárnejším zákrokom medzi celebritami!

Pri pohľade na tvár Veroniky Vágnerovej je úplne jasné, že od čias, kedy vyhrala súťaž krásy, sa jej zmenila. Atraktívna čiernovláska sa tým ani netají a verejne priznala, čo všetko si dala vylepšiť. 

​Veronika rovnako ako mnoho iných známych krások neodolalo beautifikácii. O čo ide? Beautifikácia je jednou z najžiadanejších estetických ošetrení v súčasnej dobe. Ide o modeláciu a skrášlenie tváre modernými neinvazívnymi technikami. Jednoducho zvýrazníme to krásne, čo sa na tvári danej ženy nachádza a napravíme určité nedostatky. Môžeme zvýrazniť lícne kosti, upraviť nos, vyplniť unavené kruhy pod očami, zoštíhliť tvár či dodať perám šťavnatý vzhľad,” opisuje sériu zákrokov doktorka Brezová, ktorá stojí aj za spomínanými vylepšenými kráskami. 

Aktuálne najpredávanejším zákrokom je kontúrovanie sánky, ktorú podstúpilo mnoho žien a samozrejme plné a šťavnaté pery sú stále hitom. Napríklad u Lucid to bola séria úprav: “Jemne som zvýraznila a domodelovala lícne kosti pomocou kyseliny hyalurónovej. Následne som vyhladila počínajúce mimické vrásky na čele a v okolí očí pomocou správnej dávky botulotoxínu. Keďže je Lucid veľmi štíhla a má tenkú vrstvu podkožného tuku v tvári, je dôležité podporiť kolagenézu najmä v spodnej časti tváre a tak procesy ageingu oddialiť. Zároveň však nechceme pridávať zbytočný objem tam, kde to nie je potrebné. Prístrojové ošetrenia nie sú dostatočne efektívne, slúžia iba ako doplnok k starostlivosti. Rozhodla som sa použiť v spodnej časti produkt Radiesse, ktorý má za úlohu nastimulovať kolagenézu a spevniť pokožku a kontúry spodnej tretiny tváre. Koža sa krásne vypne a výsledkom je pekná kontúra bez povolenej pokožky a bez “nafúknutia” tváre. Na záver sme aplikovali botox do žuvacích svalov za účelom zmiernenia bruxizmu (zatínania zubov). Aplikáciou botoxu do žuvacích svalov zároveň doladíme “V shape” tváre. Všetky vykonané zákroky sú miniinvazívne, dočasné, jemné a najmä bezpečné,” opísala sériu zákrokov doktorka Brezová.  Vyskúšali by ste niečo podobné aj na sebe?

Súvisiace články

Najčítanejšie