Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Potrebujete dodať sebavedomie? Urobte to ako Zuzana Belohorcová a ľudia vás zahrnú komplimentmi
Zdielať na

Potrebujete dodať sebavedomie? Urobte to ako Zuzana Belohorcová a ľudia vás zahrnú komplimentmi

Zdroj: Instagram/ZB

Necítite sa vo svojej koži úplne najlepšie a potrebovali by ste dodať poriadnu dávku sebavedomia? Inšpirujte sa Zuzanou Belohorcovou, ktorá vám poradí, ako na to!

​Zuzana je na očiach verejnosti už viac ako dvadsať rokov a stále sa môže pochváliť super imidžom. Blondína sa nikdy netajila tým, že robí všetko pre to, aby vyzerala mlado a sviežo. 

​Hoci na svojej postavičke pravidelne maká, aj ona z času na čas z tempa zvoľní a kilá sa na ňu veľmi rýchlo nalepia. Ťažkú hlavu si však z toho nerobí a bez problémov sa odfotí aj v plavkách. Sebavedomie jej totiž rozhodne nechýba a mohla by ho rozdávať. Ako je to možné? 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Belohorcova (@zuzanabelohorcova)

"...momentálne však mám obdobie, kedy mi ručička na váhe ukazuje asi najviac, ako som kedy vôbec mala, ale nerúcam sa z toho...s pribúdajúcimi rokmi sa nám spomaľuje metabolizmus a preto udržať si svoju váhu, je čoraz ťažšie a ťažšie...vždy som túžila mať krásne dlhé nohy ako Kendall Jenner, vyšportované a pevné telo ako J Lo a hrivu ako Kim Kardashian...no nič...nemôžeme mať všetko...je tak? Čo je však najdôležitejšie, je naše zdravie, preto si vážme ,čo máme a naučme sa žiť a byť happy s tým, čo máme," zamyslela sa kráska. Po tomto priznaní a fotke v plavkách ju jej fanúšikovia na Instagrame zahrnuli pochvalou, obdivom a komplimentmi, že jej postave nič nechýba a je dokonalá. Nie nadarmo sa hovorí, že človek vyžaruje presne to, ako sa cíti...

Takto vyzerala Zuzana pred rokmi

Ani v seriálovej novinke Nemocnica, ktorá štartuje 24.8., nebude núdza o kráske slovenské herečky!

Súvisiace články

Najčítanejšie