Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Koľko rokov by ste hádali tomuto mužovi? Keď zistíte jeho skutočný vek, padne vám sánka
Zdielať na

Koľko rokov by ste hádali tomuto mužovi? Keď zistíte jeho skutočný vek, padne vám sánka

Zdroj: Profimedia

Tento mlado vyzerajúci chlapík spôsobil na sociálnych sieťach hotovú senzáciu. Je toto vôbec možné?

Tristan Lee z Londýna sa bez nejakého dokladu totožnosti ani nepohne. Veľmi často ho totiž ukazuje ľuďom, ktorí mu nechcú veriť jeho vek. Vyzerá maximálne na 30, však? A teraz sa podržte, tento muž má na krku už päťdesiatku!

;t=18s

Ako to, že vyzerá tak mlado?

Tristan pracuje ako wellness kouč a v obchodoch či baroch sa pravidelne pýtajú na jeho vek, lebo výzorom pripomína niekedy až tínedžera.

50-tnik, ktorý vyzerá minimálne o dvadsať rokov mladší, priznal, že v minulosti si nechal niekoľkokrát aplikovať botox, no nikdy nepodstúpil facelift ani žiadnu inú plastickú operáciu. Za jeho mladistvý vzhľad vraj vďačí zdravej životospráve a prírodnej kozmetike.

Tristan je vegánom a jeho jedálniček je zložený zo zdravých a výživných surovín, veľmi výnimočne si dopraje pohár červeného vína.

Fit postavu si udržiava najmä vďaka pilatesu, na ktorý nedá dopustiť a tiež dlhými prechádzkami. 3-krát do týždňa cvičí aj pod dohľadom fitnes trénera. Wellness kouč radí všetkým, ktorí chcú vyzerať mlado, aby dbali na zdravý životný štýl, bez ktorého to jednoducho nejde, aj keď máte dobré gény.

„Musíte mať dostatok spánku, jesť zdravé jedlá, pravidelne cvičiť, starať sa o pleť a nestresovať sa. Základom je ale vyživovať telo zvnútra. Ani najdrahší krém vám nepomôže, ak sa budete napchávať cukrami, budete piť alkohol a fajčiť,“ cituje kouča denník Mirror.  

Tristan inšpiruje mnohých ľudí a učí ich, že pozitívnym a energickým prístupom k životu, môžu ovplyvniť veľmi veľa. Svoje rady a tipy vydal dokonca už aj v knižnej podobe.

No povedzte, tipli by ste si, že má tento mladík už 50 rokov?

Súvisiace články

Najčítanejšie