Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Horor v kaderníckom kresle: TOTO by žiadna žena nechcela zažiť!
Zdielať na

Horor v kaderníckom kresle: TOTO by žiadna žena nechcela zažiť!

Zdroj: Profimedia

Verili by ste, že aj také obyčajné farbenie vlasov môže kadejako dopadnúť? Táto mladá žena sa počas niekoľkých hodín strávených v salóne nestíhala čudovať, čo všetko sa na jej hlave dialo.

Návšteva kaderníctva má byť pre zákazníčku relaxom a obyčajne by z neho mala odchádzať domov spokojná. To rozhodne nie je prípad tejto mladej ženy, ktorá na vlastnej koži zažila, ako veľmi sa dá farbenie vlasov pokaziť!

Takto by ste sa mali o svoje vlasy starať...

​Žena zavítala do jedného z kaderníctiev s fotkou modelky, ktorej farbu hrivy chcela mať na hlave. Celý čas mala pri sebe telefón a to, čo kaderníčka robila, krok po kroku aj zaznamenala. A veru bolo sa na čo pozerať! Ako prvé sa jej snažila vytiahnuť farbu z korienkov, ktoré boli o čosi tmavšie ako ostatné vlasy. Potom sa kaderníčka pustila do odfarbovaia ostatnej hlavy. Celé to dopadlo tak, že jej spálila vlasy a tie vyzerali poriadne zničené. To však nebolo všetko! Následne prišlo nafarbenie. Zákazníčka chcela pôvodne svetlo ružovú až koralovú korunu krásy. Ani tá však kaderníčke nevyšla a na hlave jej svietila ružová! Ako bonus mala farbu všade na sebe… Keď sa mladá žena začala sťažovať, že toto nie je to, čo si predstavovala, profesionálka jej povedala, že jej vie ružovú o pár tónov zjemniť, ale viac už urobiť nedokáže. Mladá žena odchádzala zo salónu znechutená so slovami: “Neznášam svoje vlasy!” Čo bystré robili na jej mieste?

@yourhotmomsgf

i’m literally about to have a mental breakdown :D ##hair ##dye ##imgonnahaveamentalbreakdown ##fypシ

♬ blurred lines - this is my spam account

Vedeli ste, že aj moderátora Bruna trápi alopécia? Ako sa so stratou vlasov vyrovnal?

Súvisiace články

Najčítanejšie