Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Legendárny seriál z nej urobil hviezdu: Ako dnes vyzerá blonďavá Lucy z Dallasu?
Zdielať na

Legendárny seriál z nej urobil hviezdu: Ako dnes vyzerá blonďavá Lucy z Dallasu?

Zdroj: Instagram/tiltonway

Keď začala natáčať Dallas, mala iba sladkých sedemnásť a po rokoch priznala, že to bolo veľmi búrlivé obdobie. Naivné mladé dievča našťastie starší kolegovia uchránili, za čo im je dodnes vďačná.

Charlene Tilton (62) hrala v seriáli Dallas postavu Lucy, blonďavú sexi neter J.R. Ewinga a pre mnohých mužov sa stala v tom období sexidolom.

Iba 150 centimetrov vysoká herečka sa v seriáli objavila keď mala iba 17 rokov a priznala, že nebyť starších a všímavých kolegov, určite by ju neminula drogová závislosť.

;

„Bola som v tom období veľmi naivná a neskúsená. Drogy snáď všetkých druhov boli dostupné na každom mieste, neustále mi niekto niečo ponúkal,“ povedala Charlene pre magazín Page Six.

„Boli to divoké roky. Som veľmi vďačná za dohľad mojich kolegov, ktorí na mňa stále dohliadali. Keby to tak nebolo, mohla som dopadnúť veľmi zle,“ priznala blondínka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dallas Fanzine (@dallas_fanzine)

Drobučká herečka sa počas svojej aktívnej kariéry venovala aj spevu a účinkovala v mnohých reklamách. Bola vydatá dvakrát, z prvého krátkeho manželstva s country spevákom Johnnym Leem má jedinú dcéru Cherish Lee.

Charlene Tilton sa dnes venuje najmä charitatívnym projektom a organizuje špeciálne herecké workshopy pre deti aj dospelých s autizmom.

Spoznali by ste ju na aktuálnych fotografiách?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tony Miros (@tonymiros)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Michael Meggison (@meggisonmichael)

Súvisiace články

Najčítanejšie