Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Zuzana Haasová omladla rovnakou metódou ako Meghan Markle: Pozrite sa na ten rozdiel!
Zdielať na

Zuzana Haasová omladla rovnakou metódou ako Meghan Markle: Pozrite sa na ten rozdiel!

Zdroj: Instagram/zuzana.haasova

Na svete existuje naozaj veľa netradičných masáží a tá bukálna je jednou z nich! Na vlastnej koži si ju vyskúšala aj Zuzana Haasová.

Hoci je vo svete rozšírená, hovoriť sa o nej začalo až po tom, ako sa Meghan Markle priznala, že  vďaka svojmu mladistvému vzhľadu ďakuje aj bukálnej masáže tváre. 

Spomínate si na Zuzanu z Paneláka?

Ide o masáž, pri ktorej vám masér masíruje vnútro ústnej dutiny. Prstami vám chytí jemné svaly, ťahá ich a následne pustí. Proces trvá od 10 do 15 minút. Cieľom je odstrániť napätie a stres tvárových svalov, vypnúť pleť a stimulovať lymfatický systém. Výsledok je viditeľný už po prvom sedení, no pre lepší efekt sa ich odporúča absolvovať niekoľko. 

Na vlastnej koži si ju vyskúšala aj Zuzana Haasová! Prečo? "Rada skúšam nové veci, preto som túto masáž vyskúšala. Nesmiem zabudnúť na to, že sa o mňa už 10 rokov úžasne stará Alenka Pallova v jej inštitúte a táto masáž bola len skúšobný doplnok. Samozrejme, že gravitácia funguje, takže vekom nám všetko padá dole a táto masáž nám dáva možnosť vyhnúť sa v 50-tke plastickej chirurgii. Je to kombinácia troch techník - lymfatickej, liftingovej a bukálnej. Ihneď po masáži je výsledok viditeľný. Je to jednoducho fitko pre našu tvár. Tak ako máme svaly na tele, máme ich na tvári," dodala spokojná herečka, ktorá viditeľne omladla!

Instagram/zuzana.haasova

​Zuzana počas karantény čítala deťom pasáže zo svojej knihy Cirkus Romána

Súvisiace články

Najčítanejšie