Skoro jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Tvár Shannen Doherty bez mejkapu hovorí za všetko: Pre ženy má TENTO odkaz
Zdielať na

Tvár Shannen Doherty bez mejkapu hovorí za všetko: Pre ženy má TENTO odkaz

Zdroj: Profimedia

Pred dvomi rokmi sa jej vrátila zákerná rakovina a hoci je vo štvrtom štádiu ochorenia, neskrýva sa, práve naopak. Herečka bojuje ako levica a dokonca stále pracuje.

Shannen Doherty (50) si fanúšikovia obľúbili najmä vďaka úlohe Brendy Walsh v kultovom seriáli Beverly Hills 902 10. Napriek tomu, že sa z rakoviny už úplne vyliečiť nemôže, robí všetko preto, aby si život predĺžila a mohla ho prežiť čo najlepšie. Jej pozitívny prístup k životu inšpiruje mnohých.

;t=14s

Jej FOTO bez mejkapu nesie silný odkaz

Sympatická herečka si toho v živote prežila naozaj dosť, no je pyšná, že na svojej tvári má odraz každej skúsenosti, zážitkov, aj trápení. So svojimi fanúšikmi sa podelila o detailný záber tváre bez štipky mejkapu a podotkla, že je šťastná, že sa nikdy nenechala zlákať úpravami svojho zovňajšku.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ShannenDoherty (@theshando)

"Keď som večer sledovala film, všimla som si, že neexistuje veľa ženských postáv, s ktorými by som sa mohla stotožniť. Viete, ženy bez výplní, bez botoxu, bez faceliftu . Ženy, ktoré by milovali svoju tvár so všetkým, čo majú v živote za sebou," napísala na Instagram.

"Žila som. Milujem, že som žila a že moja tvár odráža môj život. Prežila som veľa, aj rakovinu, ale aj viac než to. Teraz sa objímam. Konečne. Koniec s vnímaním krásy, ku ktorému nás časopisy a Hollywood snažia prinútiť. Chcem vidieť ženy ako ja. Ženy ako my, " dodala Shannen a vyzvala všetky ženy, aby nepodliehali kúzlu estetických úprav, za čo si vyslúžila tisíce lajkov a ďakovných slov. Držíme jej palce!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ShannenDoherty (@theshando)


Aj tieto celebritné herečky sa rozhodli, že budú starnúť prirodzene.

Súvisiace články

Najčítanejšie