Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Atraktívnej modelke zablokovali jej účet na sociálnej sieti: Je naozaj až príliš krásna?
Zdielať na

Atraktívnej modelke zablokovali jej účet na sociálnej sieti: Je naozaj až príliš krásna?

Zdroj: Instagram/whitneypaige_tv

Mladá žena sa cíti byť diskriminovaná za to, že na ľudí pôsobí až príliš sexi a dokonalo. Myslíte si, že má pravdu, alebo si poriadne namýšľa?

Whitney Paige Venable (26) z Floridy tvrdí, že jej zrušili profil na Twitteri kvôli sťažnostiam ľudí, ktorí na ňu žiarlili, keďže je oveľa atraktívnejšia ako väčšina z nich.

Sexi blondínke, ktorú na Instagrame sleduje viac ako 1,5 milióna fanúšikov, zrušili účet v roku 2020, keď na sociálnych sieťach pôsobila už viac ako osem rokov a bol to pre ňu obrovský šok. Tvrdí, že sa cíti byť diskriminovaná za to, že je príliš krásna.

;

„Zablokovaný účet bol pre mňa úplný šok, pretože som Twitter nikdy nepoužívala inak, ako na komentáre k televíznym programom, ktoré som sledovala, alebo na zdieľanie fotografií z môjho účtu na Instagrame,“ povedala a dodala, že raz si zmenila titulnú fotografiu za nevinný záber svojej postavy v bielizni a účet mala zrazu zablokovaný.

„Cítila som sa diskriminovaná, pretože na Twitteri sú oveľa horšie fotografie, ako tie moje,“ povedala rozhorčene pre Daily Star Whitney, ktorá je presvedčená o tom, že to majú na svedomí žiarlivci, ktorí nedokázali prekúsnuť, že je taká atraktívna a sexi.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa pinkscurvy (@pinkscurvy)

Modelka sa na zrušený účet sťažovala, no zatiaľ sa k jej kauze nikto nevyjadril. Keď sa pokúšala založiť si nový účet, tiež nepochodila, pretože mala zablokovanú aj IP adresu.

„Nie je môj problém, že niektorí ľudia nie sú takí pekní ako ja,“ dodala na záver sebavedomá kráska. Možno by jej trochu viac skromnosti neuškodilo, čo poviete?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa depo_ports?? (@depo_ports)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa LuiguiPhotos (@luiguiphotos_23)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Fit babez nation ? (@fit_babez_tv)

Súvisiace články

Najčítanejšie