Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
TOTO chcelo poriadnu odvahu! Popálená Týnuš odhalila svoju tvár bez štipky mejkapu
Zdielať na

TOTO chcelo poriadnu odvahu! Popálená Týnuš odhalila svoju tvár bez štipky mejkapu

Zdroj: instagram/tresnickova

Známa česká youtuberka vyšla doslova s kožou na trh, keď ukázala, ako momentálne vyzerá jej zjazvená tvár a telo.

Týnuš Třešničková, vlastným menom Kristína Třešňáková (25) natočila video, v ktorom odpovedala na päť najčastejších otázok ohľadom jej jaziev po popáleninách, a pri tom sa odlíčila! Rozhodla sa už nič neskrývať a fanúšikom ukázala, ako vyzerá bez hrubých vrstiev mejkapu.

Keď má mejkap, jazvy takmer nevidieť!

Dva a pol roka po tom, čo v tureckom bare pri ohnivej šou nešťastnou náhodou utrpela popáleniny, ukázala Týnuš svoju tvár bez líčidiel, ktorými jazvy pravidelne zakrýva. Třešničková svojim fanúšikom vo videu odpovedala na päť najčastejších otázok týkajúcich sa jej jaziev.

 

"Jazvy nikdy nezmiznú, ale dá sa to zlepšiť, aby neboli vystúpené a aby neboli také ružové. Nejde to ničím úplne odstrániť, ale pomôžu aj estetické zákroky a domáca starostlivosť," povedala Týnuš, ktorá mala popáleniny druhého a tretieho stupňa.

Jej jazvy sú už zahojené, takže nebolia a neprekáža im ani slnko, no musí ich natierať krémom s vysokým faktorom. Poslednou otázkou bolo, ako to Třešničková zvláda psychicky.

"Je to ako na horskej dráhe, niekedy sú lepšie, inokedy horšie dni. Potešia ma správy od vás, keď vidíte, že je moja pleť krajšia. Snažím sa svoje jazvy milovať. Myslím, že je to oveľa, oveľa lepšie a proces hojenia stále pokračuje. Niekedy si hovorím, prečo sa to stalo práve mne, prečo ja. Vždy je potrebné si uvedomiť, že sme zdravé a že toto je len estetický defekt," odpovedala otvorene youtuberka.

youtube/ Týnuš Třešničková

Tieto tipy vám pomôžu udržať si zdravú pleť aj keď nosíte rúško či respirátor!

Súvisiace články

Najčítanejšie