Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Alena si vlasy 30 rokov nestrihala: Uff, to čo má na hlave?
Zdielať na

Alena si vlasy 30 rokov nestrihala: Uff, to čo má na hlave?

Zdroj: Instagram/lenuwka_longhair

Kým niektoré ženy chodia ku kaderníčke každý týždeň, iné ju nenavštívia za celý svoj dospelý život. Jednou z nich je aj Alena, ktorej korunu krásy by ste rozhodne neprehliadli!

Alena má 35 rokov, narodila sa na Ukrajine a keď ju ľudia uvidia na ulici, chcú sa s ňou odfotiť. Prečo? Má totiž nekonečne dlhé vlasy. Jej blonďavá hriva meria neskutočných 198 centimetrov!

Pre britké médium Mirror, priznala, že vlasy si nechala rásť od svojich piatich rokov. Vtedy sa prvý a poslednýkrát nechala ostrihať nakrátko. Odvtedy ku kaderníčke už nikdy nezavítala! "Moja mama mi neustále hovorila, že žena má mať dlhé vlasy a jej slová sa mi vryli hlboko do mysle," priznala kráska. Tá všade, kde sa objaví, púta na seba pozornosť. 

Alena je presvedčená, že každá žena môže mať dlhé vlasy. Základom je, aby sa o ne starala. Ukrajinka si svoju korunu krásy umýva len raz týždenne a zásadne si mokré vlasy nerozčesáva, aby si ich nepolámala. Používa aj rôzne masky, bylinné zábaly a balzamy ako na vlasy, tak na vlasovú pokožku. Výsledok jej dlhoročného úsilia je aj vidieť. Chceli by ste mať takéto dlhé vlasy?

Ako sa správne starať o svoje vlasy? Tu sú rady odborníka!

Súvisiace články

Najčítanejšie