Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Domachlená a nešťastná nevesta: Takto dopadla jej skúška svadobného líčenia!
Zdielať na

Domachlená a nešťastná nevesta: Takto dopadla jej skúška svadobného líčenia!

Zdroj: tik tok/timberahh

Každá nevesta chce na svojej svadbe vyzerať dokonale a Timbra nebola výnimka. Aj preto sa pár dní pred svadbou objednala k vizážistke na skúšku svadobného líčenia. Odišla od nej z dlhým nosom!

Sympatická Timbra sa rozhodla, že si mejkap na vlastnú svadbu neurobí sama, ale sa nechá nalíčiť profesionálkou. Jednu si vyhľadala a objednala sa k nej na skúšku. So sebou si doniesla aj obrázok vysnívaného líčenia...

Ak máte deti, ktoré si nevedia nájsť partnerov pre život, prihláste ich do tejto skvelej šou!

​Vysmiata Timbra sa tešila na výsledok, keďže spomínaná vizážistka mala samé dobré recenzie. Nikdy jej nenapadlo, že by to mohlo dopadnúť inak ako super. Keď sa však uvidela v zrkadle, ostala v šoku! Miesto dokonalého mejkapu vyzerala ako domachlený šašo. 

@timberahh

When your wedding makeup trial goes horribly wrong ? ##greenscreen ##makeup ##mua ##MakeMomEpic ##wedding ##wifey ##wife

♬ original sound - Madeline

Aké sú aktuálne trendy v líčení? Pozrite sa!

​Vizážistke sa poďakovala s tým, že s výsledkom nebola vôbec spokojná a odišla. O svojej skúsenosti natočila aj krátke video, ktoré zverejnila na tik toku. To zabavilo už státisíce ľudí. Timbra sa nakoniec rozhodla pre úplne iný mejkap na sobáš, ktorý sa konal pred pár dňami. Páčila sa vám ako nevesta?

@timberahh

Reply to @eqkit ##greenscreen ##weddingmakeup ##wedding ##mua ##makeup ##wedding ##wifey ##update

♬ original sound - Timbra Henderson

Súvisiace články

Najčítanejšie