Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Tešila sa na nový účes, skončila s plačom: Totálna katastrofa, čo jej kaderníčka spravila na hlave
Zdielať na

Tešila sa na nový účes, skončila s plačom: Totálna katastrofa, čo jej kaderníčka spravila na hlave

Zdroj: TikTok/@btrevy16

V takmer všetkých krajinách sa postupne otvárajú obchody a kadernícke salóny, ktoré nám už tak veľmi chýbali. Vlasovej premeny sa nevedela dočkať ani táto mladá žena, ktorej nakoniec zostali iba oči pre plač.

Istá Brenda na TikToku zdieľala video s príšernou skúsenosťou, ktorú zažila vo vraj profesionálnom kaderníckom salóne. Ľudia nedokážu pochopiť, ako jej jedna jedna profíčka mohla spôsobiť takéto vlasové peklo!

Bohatú a krásnu hrivu si zvládnete vyčarovať aj doma, takto!

Keď sa uvidela v zrkadle, rozplakala sa

Brenda vysvetlila, že do kaderníctva prišla s jasnou predstavou o účese, ktorý by si želala mať na hlave. Kaderníčku požiadala o jemný a čo najviac prirodzene pôsobiaci balayage účes s presvetlenými pramienkami. Vysnívanú farbu jej ukázala aj na obrázku .

Keď uvidela výsledok, nemohla uveriť vlastným očiam! Kaderníčka jej nechala cikcakovité tmavé korienky a celý zvyšok vlasov bol odfarbený s oranžovými tónmi. Pani sa navyše tvárila, že je to úplne v poriadku a keď uvidela Brendinu nespokojnosť, ponúkla sa, že jej to opraví.  

TikTok/@btrevy16

Samozrejme, takú chybu by už nikdy nespravila! Brenda vyhľadala inú vlasovú stylistku, ktorá jej pomohla túto nočnú moru napraviť, musela jej však vlasy skrátiť, aby boli opäť zdravé a spamätali sa z toho farebného šoku.

Tak toto bola veľká katastrofa! Vyzerá to tak, že pani kaderníčka mala salón zatvorený skutočne pridlho...

@btrevy16

yes this was done at a salon, no this was not her first “balayage.” Yes I got my money back and reported her. ##hairfail @bradmondonyc

♬ original sound - Madeline

Súvisiace články

Najčítanejšie