Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ako za 5 minút omladnúť a vypnúť pleť? Stačí vám obyčajný korektor a toto VIDEO
Zdielať na

Ako za 5 minút omladnúť a vypnúť pleť? Stačí vám obyčajný korektor a toto VIDEO

Zdroj: Instagram/meghasingh

Potrebujete svoju tváriť okamžite oživiť tak, aby vyzerala sviežo a mlado? Dá sa to dosiahnuť veľmi jednoducho! Stačí vám k tomu obyčajný tekutý korektor!

Internet je plný rôznych trikov a zlepšovákov, vďaka ktorým omladnete, opticky sa zoštíhlite alebo zvýrazníte to, čo je na vás pekné. Ak máte pocit, že vaša pleť vyzerá zvädnuto a mdlo, vyskúšajte trik tejto beauty influencerky. Stojí naozaj za to!

Ako sa starať o pleť, ak často nosíte rúško alebo respirátor?

​Ak ide o kontúrovanie tváre, Megha je top profíčka. Je to práve kontúrovanie, ktoré používajú hollywoodske celebrity, aby jednoducho zvýraznili črty svojej tváre. Taká Kim Kardashian si práve kontúrovaním dokáže pozmeniť svoju tvár a vytvarovať ju k dokonalosti. Späť však k Meghe. Na sociálnych sieťach ukázala, ako sa pomocou korektora za pár minút omladiť! Stačí len vedieť, kam presne korektor naniesť, potom ho rozotrieť a hotovo! Videonávod, ktorý zverejnila na tik toku, trhá rekordy a ženy si jej trik nevedia vynachváliť. Vyskúšate ho tiež?

@meghaess

Reply to @med.s03 here’s the original facelift with concealer video ##faceliftmakeup ##facelift ##nonsurgicalfacelift ##shapeshift

♬ BDASH Breathe - BDash
@meghaess

if I knew this would get so much recognition I would have at least applied chapstick ?? THANK U ALL! ##facelift ##faceliftmakeup ##nonsurgicalfacelift

♬ Venom - Little Simz

Chcete vedieť, ako sa dopracovať k dokonalej pleti? Tu sú rady odborníčky!

Súvisiace články

Najčítanejšie