Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Po rokoch si prestala farbiť vlasy a urobila dobre: WAU, so šedinami vyzerá super!
Zdielať na

Po rokoch si prestala farbiť vlasy a urobila dobre: WAU, so šedinami vyzerá super!

Zdroj: Instagram/jens_going_gray.zy

Aj vy ste si všimli, že mnohí muži zrejú ako víno a s pribúdajúcim vekom sú ešte príťažlivejší ako v mladosti? Táto žena sa rozhodla dokázať, že aj ženy v zrelom veku môžu vyzerať atraktívne a sexi.

Odkedy si Jennifer Lee (49) všimla prvé šediny, robila všetko preto, aby ich zamaskovala. Po rokoch pravidelného farbenia sa rozhodla, že si nechá svoju prirodzenú farbu a zo známok starnutia urobila svoju prednosť.

​Aj šedivé ženy sú sexi!

"Stojí to veľa peňazí, šediny sú vidieť stále viac a viac, takže ste u kaderníka vlastne stále," vysvetľuje Jennifer, prečo sa rozhodla od minulého roka nechať vlasy „na prírodno“ a čakala, ako bude po čase vyzerať, píše portál lovewhatmatters.com. 

"Pravdou je, že starnúci zrelý muž so šedinami, je podľa posudzovania spoločnosti sexi. O ženách sa ale toto nehovorí. Ja tvrdím, že aj ženy môžu byť pyšné na svoj prirodzený vzhľad a vyzerať skvelo!“ hovorí Jennifer.

V priebehu pár týždňov urobili šediny z Jennifer sexi štyridsiatku. Jej vlasy vyzerajú akoby práve absolvovala u kaderníka šedivé Ombré. Sama Jenn bola zo svojho vzhľadu veľmi milo prekvapená a rozhodla sa založiť si Instagram, aby k podobnému kroku motivovala aj ďalšie ženy.

Počas lockdownu sa tento trend mimoriadne rozšíril a do Grombre” komunity sa pripojilo mnoho žien s prirodzene sivými vlasmi. Slovo grombre vzniklo spojením slov grey – sivé a ombre.

Čo poviete na tento trend vy? Mali by ste odvahu nechať vyniknúť svoje šediny?

Súvisiace články

Najčítanejšie