Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Šokujúca premena dievčaťa s najdlhšími vlasmi na svete: Svedčí jej TO teraz viac?
Zdielať na

Šokujúca premena dievčaťa s najdlhšími vlasmi na svete: Svedčí jej TO teraz viac?

Zdroj: Profimedia

Tínedžerka bola vďaka svojej mega dlhej hrive zapísaná do Guinnessovej knihy rekordov ako dievča s najdlhšími vlasmi sveta. Po dvanástich rokoch sa však rozhodla pre radikálnu zmenu!

Indka Nilanshi Patel (18) dosiahla Guinnessov rekord pred tromi rokmi. Jej vlasy mali už neuveriteľné dva metre, no teraz sa rozhodla, že je najvyšší čas na zmenu.

Aj vám niekoho pripomína?

Hoci ju extrémne dlhé vlasy preslávili a robili jej radosť, prišiel čas, keď Nilanshi zatúžila po zmene. Zverila sa do rúk profi kaderníka a vlasy chcela najskôr darovať na výrobu parochní pre onkologických pacientov, no nakoniec ju prehovorili, aby jej výnimočne dlhý chvost dovolila vystavovať v múzeu, píše denník nypost.com.

Mladá Indka sa priznala, že bola pred strihaním poriadne nervózna, keďže sa počas celého strihania na seba nepozerala. Kaderník ju ostrihal, vlasy jej vyfénoval a až potom ju so zaviazanými očami doviedol pred zrkadlo.

Nilanshi bola pri pohľade na svoj úplne nový výzor nadšená a rovnako boli nadšení aj jej fanúšikovia na sociálnych sieťach. Mnohí si všimli, že sa s novým účesom výrazne podobá na francúzsku herečku Audrey Tautou vo filme Amélia z Montmartu.

Nilanshi Patel

Profimedia

Čo poviete, pristane jej to teraz viac?

Nilanshi Patel

Profimedia

;feature=emb_title

Súvisiace články

Najčítanejšie