Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Trápia vás rozštiepené končeky? S trikom kaderníčky sa ľahko ostriháte aj doma
Zdielať na

Trápia vás rozštiepené končeky? S trikom kaderníčky sa ľahko ostriháte aj doma

Zdroj: TikTok/meggangarland

Bez služieb kaderníctiev sme kvôli pandémii koronavírusu už celé mesiace a tak nám neostáva iné, než si poradiť s úpravou vlasov doma. Ak máte dlhšie vlasy, tieto tipy vás zachránia!

Ak ste si vlasy nechávali pravidelne farbiť v salóne, toto ste už pravdepodobne zvládli aj doma. So strihaním a úpravou účesu to je už trochu ťažšie a mnohí máme pred tým rešpekt. Vyskúšajte trik, s ktorým to ľahko zvládnete aj vy!

Nebojte sa ostrihať doma!

Austrálska profesionálna kaderníčka Meggan Garland ukázala na TikToku trik, ako sa môžete samé doma zbaviť rozštiepených končekov. Uvidíte, že to nie je vôbec ťažké a podľa návodu to zvládnete aj keď ste doteraz pred „samostrihaním“ mali rešpekt.

Môžete vidieť, ako si Meggan najskôr vlasy dôkladne učeše a vyhladí a potom vezme prameň vlasov, ktorý si namotá na prst a vyčnievajúce rozštiepené vlasy jednoducho odstrihne. Takto si postupne prejdete prameň po prameni všetky vlasy, ktoré budú po pravidelnom zastrihávaní stále upravené a zdravé. Ak sa rozhodnete vyskúšať to, nezabudnite použiť perfektne ostré nožnice.

Pozrite sa, ako to vyzerá  v praxi!

@meggangarland

##barber ##hairdresser ##trade ##Australia

♬ original sound - @megganleann

 

Ak potrebujete podstrihnúť aj z dĺžky, návod nájdete tu:

;t=162s

Súvisiace články

Najčítanejšie