Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Veria mu viac, ako drahej kozmetike: Prírodný prostriedok, na ktorý nedajú dopustiť ani celebrity
Zdielať na

Veria mu viac, ako drahej kozmetike: Prírodný prostriedok, na ktorý nedajú dopustiť ani celebrity

Zdroj: Profimedia

Poličky v našich kúpeľniach máme často preplnené množstvom kozmetických prípravkov, pritom tie najväčšie beauty poklady môžeme nájsť aj doma v kuchyni.

Máme ho doma všetci, ale väčšinou ho používame iba do šalátov. Uhádli ste, reč je o olivovom oleji. Vedeli ste, že si perfektne poradí so suchými vlasmi aj suchými rukami alebo že sa v ňom môžete aj kúpať? Prezradíme vám triky známych krások, ktoré ho s obľubou používajú namiesto kozmetických produktov.

Emma Stone

Herečka Emma Stone už niekoľkokrát v rozhovoroch prezradila, že má naozaj citlivú pleť, ktorá neznesie len tak nejaký produkt. Musí si preto starostlivo vyberať, čo na pleť nanesie. Na čo však naozaj nedá dopustiť, je olivový olej. Akonáhle má suchšiu a podráždenú pleť, nanesie ho na tvár a má pokoj. "Moja pleť je alergická na veľké množstvo produktov, čo mi ale nesmie v kozmetickej výbave chýbať, je olivový olej. Akonáhle ho nanesiem na tvár, voniam ako focaccia," prezradila so smiechom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Emma Stone (@emmastone)

Julia Roberts

Na olivový olej nedá dopustiť ani hollywoodska kráska Julia Roberts. Herečka vie, že ruky často prezradia skutočný vek ženy, a preto sa o ne náležite stará. Nečakajte však predražené krémy na ruky. K tomu, aby boli hydratované, hebké, a aby koža vyzerala mladšie, jej postačí obyčajný olivový olej, ktorým si ruky pravidelne maže. Nezabúda ani na nechty. Pár kvapiek oleja zmieša s teplou vodou, zmes nanesie na nechty a nechá ju pol hodiny pôsobiť. Julia tiež prezradila, že olivový olej používa aj na stvrdnuté päty. Na ne olej nanesie, oblečie si ponožky a nechá ho cez noc pôsobiť.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Julia Roberts (@juliaroberts)

Miranda Kerr

Nie je žiadnym tajomstvom, že olivový olej pomáha tiež suchým a lámavým vlasom. Práve z tohto dôvodu ho používa bývalý anjelik značky Victoria 's Secret Miranda Kerr. Zábal z olivového oleja dopraje svojim vlasom aspoň raz týždenne. "Milujem to. Vlasy sú po ňom krásne lesklé a zdravé," prezradila. Stačí olivový olej naniesť na suché alebo vlhké vlasy, zabaliť ich do uteráka a nechať olej pôsobiť. Nezabudnite vlasy potom dôkladne umyť.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Miranda (@mirandakerr)

Kylie Jenner

Kylie je majiteľkou úspešnej kozmetickej značky Kylie Cosmetics, napriek tomu nedá dopustiť na olivový olej. Ten totiž dokáže ľahko nahradiť rôzne telové mlieka. Kylie si pravidelne dopraje telový peeling, po ktorom následne na telo aplikuje olivový olej. Tvrdí, že po inom kozmetickom produkte nikdy nemala tak hebkú pleť ako práve po olivovom oleji. Vyskúšajte to tiež!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kylie ? (@kyliejenner)

Jennifer Lopez

Americká speváčka a herečka sa nikdy netajila tým, ako veľmi olivový olej miluje, a to nielen v kuchyni. "Každý v mojej rodine ho používa, aby dodal pokožke jedinečnú žiarivosť," tvrdí Jennifer. Obsahuje vysoký podiel antioxidantov, ktoré prispievajú k tomu, že pokožka vyzerá mladistvo a šťavnato. Olivový olej sa preto stal jednou z hlavných ingrediencií jej kozmetickej značky JLo Beauty, ktorú začala predávať začiatkom tohto roku.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Sophia Loren

Sophia Loren patrí medzi hviezdy, ktoré vedia starnúť s gráciou, a dokonca aj po sedemdesiatke bola zvolená za prirodzene najkrajšiu ženu sveta. Jedným z dôvodov je rozhodne ten, že sa nikdy nesnažila zakryť svoj skutočný vek, neexperimentuje s líčením ani s účesmi. Vie, čo jej pristane a čo funguje. K jej beauty tajomstvám patrí tiež olivový olej. Herečka prezradila, že sa v ňom pravidelne už veľa rokov kúpe. Vďaka tomu je jej pokožka hebká, pružná a hydratovaná.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SOPHIA LOREN (@sophialorenitalianfan)

Súvisiace články

Najčítanejšie