Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Kollárova misska Fabušová si chcela na FOTO zoštíhliť bruško, no nevyšlo jej to: Ženy, takto sa to nerobí!
Zdielať na

Kollárova misska Fabušová si chcela na FOTO zoštíhliť bruško, no nevyšlo jej to: Ženy, takto sa to nerobí!

Zdroj: Instagram/mirkafabus

Od autonehody v limuzíne milovníka pekných žien Borisa Kollára sa Mirke Fabušovej lepí smola na päty. Jej najnovšia fotka je toho dôkazom!

Bývalej finalistke súťaže krásy Mirke Fabušovej sa podarilo zviditeľniť pred pár mesiacmi. Počas zákazu vychádzania sa totiž viezla vo vládnej limuzíne Borisa Kollára, ktoré havarovalo. 

Takto prišla Fabušová na súd po tom, ako ju polícia zatkla za šoférovanie pod vplyvom alkoholu

​Hoci obaja vyviazli živí, zo zranení sa museli liečiť aj niekoľko týždňov. To však nebolo všetko! Nie je to tak dávno, čo ju neznámy muž napadol pred bytom a uštedril jej pár rán do tváre. Pred mesiacom ju zase polícia zadržala za jazdu pod vplyvom alkoholu. To mal byť jej posledný exces a odvtedy mala za svojím dovtedajším životom urobiť hrubú čiaru. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa mirka fabusova (@mirkafabus)

Ako vizážistka teraz veľa práce zrejme nemá, takže si rovnako ako iní influenceri zarába aj reklamou na sociálnych sieťach. A práve tu zabodovala jej fotka na istý produkt v spodnej bielizni. Ako prvé vám však do očí udri nie sporo odetá Mirka, ale veľmi zle vylepšená fotka. Vyzerá to tak, že si chcela Mirka zúžiť pás a zmenšiť bruško, no retuš  jej vôbec nevyšla! Úpravou jej popuk vystúpil až neprirodzene vysoko a nižšie vidieť zvláštny tvar pravej ruky. Toto jej rozhodne nevyšlo! Fabušová si to zrejme uvedomila a o fotku nakoniec z Instagramu stiahla...

Súvisiace články

Najčítanejšie