Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Ľudia si myslia, že sú sestry alebo kamarátky: Verili by ste, že ich delí 20 rokov?
Zdielať na

Ľudia si myslia, že sú sestry alebo kamarátky: Verili by ste, že ich delí 20 rokov?

Zdroj: Profimedia

No schválne, tipli ste si správne, ktorá z nich je matka a ktorá dcéra?

Blondínka Arianna (30) a jej matka JoLee Barnes (52) z Nevady pravidelne pomotajú hlavy ľuďom, ktorí ich nepoznajú. Nikto nechce veriť, že nie sú rovesníčky a že ich v skutočnosti delí vyše dvadsať rokov.

​Toto že je matka s dcérou?

Mama s dcérou spomínajú, že ich považujú za sestry ešte od Arianninej puberty. „Boli sme spolu na dovolenke na Bali, keď som mala 36 a moja dcéra 15. Už vtedy nás považovali za sestry,“ spomína mlado vyzerajúca mamina.

Arianne nevadí, že ľudia sú viac ohromení z jej matky a okamžite sa jej pýtajú na to, čo robí, že vyzerá tak mlado. „Páči sa mi, že nás ľudia porovnávajú a mamu pokladajú za moju sestru. Teraz viem, že sa nemusím báť starnutia,“ hovorí dcéra, ktorá sa spolieha na mamine dobré gény.  

Profimedia

Tajomstvo mladistvého vzhľadu

52-ročná JoLee sa pravidelne stretáva s otázkami, čo robí pre svoj mladistvý vzhľad. Sympatická mamina nepodstúpila žiadne chirurgické vylepšenia a jej dcéra o nej hovorí ako o prírodnej kráske, napriek tomu ju nedávno nahovorila na microblading obočia.

„Zvyčajne ľuďom odpovedám, že mi ku kráse pomáha radosť, mier a príroda. A tiež nedám dopustiť na šípkový olej, ktorý si každý večer nanášam na tvár,“ prezradila na záver krásna mamina. Vyzerá naozaj perfektne, čo poviete?

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie