Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Farba vlasov podľa horoskopu: Ktorý odtieň je pre vaše znamenie najpríťažlivejší?
Zdielať na

Farba vlasov podľa horoskopu: Ktorý odtieň je pre vaše znamenie najpríťažlivejší?

Zdroj: unsplash.com/pablo-merchan-montes

Vlasy sú korunou krásy, vyjadrujú osobnosť, identitu a veľa prezradia aj o vašom pohľade na život. Aká farba vám pridá na atraktivite? Zistite to hneď!

Možno ste sa narodili ako prirodzená blondína, možno ako brunetka - avšak vďaka znameniu horoskopu môžete svoju atraktivitu mnohonásobne zvýšiť napríklad aj zmenou odtieňa vlasov. Ktorá je pre vás tá naj?

Baran

Vaša hlava je silná, konkurencieschopná, aktívna a impulzívna, ktorá býva často a rada číslom jedna. Pasujú vám tmavo hnedé vlasy, ohnivo červené alebo vlasy s vínovo trblietavými odleskami. Takéto farby zvýšia atraktivitu dynamického Barana.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Wild Vine Beauty (@wildvinebeauty)

Býk

Býci nachádzajú radosť v pocite luxusu, ale ťažko pracujúci a vášnivý Býk sa potrebuje dostať aj k prírode a občas sa cítiť aj trošku špinavo. Preto im sadne akýkoľvek odtieň gaštanových vlasov, čo sa presne zhoduje so zemitou zmyselnosťou Býkov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Hairstylist Melissa (@m3lly.b3ll)

Blíženci

Trvalo mladiství, univerzálni chameleóni, ako sú Blíženci, vedia, že zmena je korením života, takže si môžu meniť farbu svojich kučier pomerne často. Najčastejšie si však Blíženci intuitívne vyberajú odtiene svetlé až stredne hnedé s jemnými prúžkami karamelu, čo je tá najvhodnejšia voľba.  

Rak

Domov a rodina sú pre starostlivých Rakov prioritou, milujú rituály a radi jedia. Sú však tiež náladoví rovnako ako príliv a odliv. Rovnováhu získajú so svetlo hnedými vlasmi, ktoré budú zvýraznené tmavo hnedými prúžkami.

Lev

Levy sú divadelníci, ktorí milujú zábavu a obdiv, túžia po tom, aby boli stredobodom pozornosti a stredom vesmíru. Sú prirodzení vodcovia, a ak chcú zažiariť v žiari reflektorov, mali by zvoliť blond odtiene alebo aspoň zosvetlené pruhy.

Profimedia

Panna

Čistotné Panny, ktoré sú orientované na detaily, majú rady, keď sú starostlivo upravené a svieže. Preferujú účesy, ktoré sú rýchle a nevyžadujú vysoké nároky na údržbu. Svetlo hnedé odtiene alebo stredne popolavo hnedé sú pre nich ideálne - synchronizujú s praktickou povahou Panny.

unsplash.com

Váhy

Správne a dobre vychovaná Váha má rada oblečenie aj štýly, ktoré sú pohodlné a elegantné. Pokiaľ ide o farbu vlasov, Váhy by mali zvoliť odtiene champagne, popol, med alebo tmavo tlmený blond.

Škorpión

Tajomní, dramatickí a mlčanliví Škorpióni radi skúmajú temné stránky života, čo nemusí byť vždy negatívne, ale naopak. Pristane im modročierna farba, ktorá definuje mystiku a hĺbku Škorpiónov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ?????? ???? (@yourfavoritehairartist)

Strelec

Dobrodružný a optimistický Strelec rád cestuje, môže byť inšpirujúci učiteľ, ktorý verí, že práve tak sa môže o živote dozvedieť čo najviac. Preto by Strelci mali zvoliť farbu medi, červenú alebo hrdzavú.

ryšavé vlasy

unsplash.com

Kozorožec

Vážni, ambiciózni a želajúci Kozorožci dávajú radi na obdiv hmotné zabezpečenie a dobrý vkus, čo krásne rezonuje vo farbe vlasov, ktorá by mala vyzerať luxusne. Bohaté, tmavo hnedé odtiene sú síce konzervatívne, ale to je práve pre Kozorožca to pravé orechové.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Akta Bavalia (@aktaa_)

Vodnár

Unikátny, nekonvenčný, výstredný, avantgardný Vodnár chce šokovať svet a jeho výstrednosť a postoj sú vyjadrené aj farbou vlasov. Tá býva často najrôznejších odtieňov, ktoré pokojne menia každý mesiac - od ružovej, petrolejovo modrej až po fialovú či zelenú. Hlavne žiadna nuda!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Laine Lauren (@laini.borges)

Ryby

Kreatívne, nápadité, mystické a zasnené Ryby vyzerajú, že sú zladené s vyššou dimenziou. Sú to nadaní umelci, herci, hudobníci, tanečníci a fotografi. Ich farbou vlasov je svetlá blond, sivasto žltá alebo odtieň ľanu - tie odrážajú éterickú podstatu Rýb.

unsplash.com/ashton-bingham

Súvisiace články

Najčítanejšie