Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Takmer všetky si ju nanášame ZLE! Používajte riasenku takto, okamžite vám zväčší oči
Zdielať na

Takmer všetky si ju nanášame ZLE! Používajte riasenku takto, okamžite vám zväčší oči

Zdroj: Profimedia

Tento beauty trik sa stal hitom sociálnych sietí a mnohé ženy si ho nevedia vynachváliť. Vyskúšajte ho tiež, je to neporovnateľný rozdiel!

Aj vy si kupujete vždy super predlžovacie maskary, ale nikdy ste so žiadnou nedosiahli „wau“ efekt? Možno problém nie je vôbec v značke, ale práve v nanášaní riasenky.

​Super TRIK na dlhšie riasy

Užívateľka TikToku, Taylor Tripler, prezradila, že sa jej ľudia často pýtajú, či má umelé mihalnice. V skutočnosti si ich nikdy lepiť nemusela, sú dokonalo dlhé a zatočené a to iba vďaka správnemu nanášaniu riasenky.

Vo videu ukazuje spôsob, akým si ona sama nanáša riasenku celé roky a pravidelne za svoje mihalnice dostáva komplimenty.

Farbu na špirálu nikdy nenaberá opakovaným vyťahovaním dnu a von, ale namiesto toho kefku poobtiera zľava do prava. Následne kefku drží vo zvislej polohe a ťahom nanesie vrstvu farby na horné mihalnice. Potom si kefku otočí do vodorovnej polohy a prejde ňou mihalnice klasickým spôsobom. Po zaschnutí už len vatovou tyčinkou odstráni zvyšky farby. Pozrite sa na ten super výsledok!

@_slaybytay_

The delco accent came out strong in this LOL ##gamechanger ##mascarahack ##makeuphackfyp ##fyp ##tryit

♬ original sound - Taylor Tripler

 

Toto video okomentovalo niekoľko tisíc žien, ktoré sú z tejto techniky nadšené a prekvapilo ich, aký fantastický výsledok dosiahli. Čo na to hovoríte vy? Vyskúšate to takto?

Súvisiace články

Najčítanejšie