Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Vyskúšala domácu masku na problematickú pleť a výsledok? Zabrala okamžite!
Zdielať na

Vyskúšala domácu masku na problematickú pleť a výsledok? Zabrala okamžite!

Zdroj: TikTok/laurenjrennie Lauren Jay

Nedostatok pohybu na čerstvom vzduchu, málo slnka a rúško na tvári, spôsobilo mnohým ľuďom nepríjemné zhoršenie pokožky. Rovnaký problém trápil aj túto ženu, ktorá sa rozhodla vyskúšať ospevovanú liečivú pleťovú masku.

Mladú ženu Lauren trápila zhoršená pleť a keďže kozmetické salóny sú momentálne zatvorené, rozhodla sa pomôcť si sama a to prírodnou domácou maskou na pleť. Vo videu ukázala, ako to dopadlo!

​Top domáca maska na pleť?

„Posledné tri týždne som mala veľmi zlú pleť a pupienky si nechcem vytláčať, lebo je to bolestivé a mohli by mi zostať jazvy,“ hovorí Lauren, ktorá si na internete našla tip na účinnú domácu pleťovú masku z kurkumy, píše denník The Sun.

Zistila, že táto korenina je mimoriadne prospešná práve na problematickú pleť, tak sa rozhodla, že ju hneď vyskúša. Celú procedúru si natáčala na video, no veľmi rýchlo pochopila, že pri aplikovaní masky nastala nejaká zrada. Keď si všimla, že sa jej ruky veľmi zafarbili a nedali sa umyť, tušila, že s maskou to dopadne podobne. Veď sa na to pozrite!

@laurenjrennie

It’s the ✨chaos✨ for me, how’s your Friday? ##fyp ##scottishtiktok ##funny

♬ Oh No - Kreepa

 

Pod videom jej začalo pribúdať množstvo komentárov a mnohé dievčatá sa priznali, že majú s kurkumou rovnakú skúsenosť. Má síce mimoriadne prospešné účinky na pleť, ale je to tiež silné prírodné farbivo, takže treba použiť vždy iba malé množstvo.

„Tomu sa povie okamžitý účinok, doslova žiariš!“ zavtipkovala jedna z komentujúcich. „Stalo sa mi presne toto isté, trvalo mi štyri dni, kým som sa zbavila žltého nádychu,“ priznala sa ďalšia.

Nuž, ak si budete chcieť niekedy kurkumovú masku na pleť vyskúšať, spomeňte si na toto video a kurkumu použite radšej do varenia!

TikTok/laurenjrennie Lauren Jay

Súvisiace články

Najčítanejšie