Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Kaderníctva sú zatvorené, poradila si sama: Odpadnete, ako sa zbavila nadpojených vlasov!
Zdielať na

Kaderníctva sú zatvorené, poradila si sama: Odpadnete, ako sa zbavila nadpojených vlasov!

Zdroj: Instagram/soph.flack

Kým mnohí ľudia bojujú s koronavírusom a majú finančné problémy, niektorí viac vyplakávajú kvôli tomu, že im chýbajú beauty salóny.

Ženy, ktoré boli zvyknuté na pravidelnú starostlivosť v kaderníctvach či salónoch krásy sú nešťastné. Nadpojené vlasy, falošné riasy, či manikúra a umelé nechty, na to všetko môžu kvôli pandémii koronavírusu momentálne zabudnúť. Niektoré boli nútené vrátiť sa k prirodzenejšiemu vzhľadu a iné sa pokúšajú skrášľovať sa vlastnými rukami.

Angličanka Sophie Flack (22) patrila tiež medzi nešťastnice, ktorým už služby kaderníctva veľmi chýbali a keďže začala mať problém s nadpojenými vlasmi, bola nútená odstrániť si ich sama. Celú „akciu“ si natočila na video, ktoré zverejnila a ľudia na ňu zízali s otvorenými ústami. Napojené pramene vlasov si totiž odcvikala pomocou kliešťov jej otca.

„RIP moje vlasy,“ napísala, a zároveň dodala, že svoje rozhodnutie ihneď oľutovala. Vlasy, ktoré jej zostali na hlave by potrebovali upraviť a celkovo zregenerovať. Kým Sophie zostala smutná z toho, čo vyviedla, ženy jej za nápad ďakujú. „OMG, a ja za toto platím v salóne 60 libier!“ napísala jej jedna a druhá sa pýtala, či to bolo veľmi náročné, pretože to plánuje tiež vyskúšať.

Vyskúšali by ste to na svojich vlasoch?

@sophie.flack

Never again ? miss it already ##fyp ##viral ##viralvideo ##foryou

♬ original sound - ur mother
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sophie Flack (@soph.flack)

 

Súvisiace články

Najčítanejšie