Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Poprosila syna, aby jej zafarbil vlasy, teraz to ľutuje: Pozrite sa na tú hrôzu!
Zdielať na

Poprosila syna, aby jej zafarbil vlasy, teraz to ľutuje: Pozrite sa na tú hrôzu!

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Žiaľ, koronavírus zatvoril aj kaderníctva a tak sa mnohé ženy museli vrátiť k domácemu farbeniu. Nie vždy je to však dobrý nápad a občas to dopadne aj takouto katastrofou!

Keď sú kadernícke a beauty salóny opäť zatvorené, máme dve možnosti. Buď si necháme vlasy od farbenia oddýchnuť a zmierime sa s príšernými odrastami, alebo poprosíme nejakého člena rodiny, aby nám s farbením pomohol s použitím farby z drogérie. Ten druhý prípad si zvolila aj táto žena, no keď sa uvidela v zrkadle, okamžite to oľutovala.

Ups, takto to vyzerať nemalo!

Mladý Austrálčan Liam zverejnil na TikToku video, ako sa podujal na to, že svojej mame pomôže s farbením vlasov doma, keďže ku kaderníčke sa tak skoro asi nedostane.

Keďže mama je blondínka a potrebovala zafarbiť najmä odrasty, súčasťou balenia bol aj zosvetľovač, s ktorým samozrejme treba zaobchádzať veľmi opatrne. Liam však farbenie vzal do vlastných rúk a pokynov sa veľmi dodržal. A aký bol výsledok? To musíte vidieť!

@ashe_media

Sorry mum. ##fyp ##mum ##fail ##hair

♬ original sound - ashe_media

 

Kým mama bola z výsledku poriadne nešťastná a syna vraj upozorňovala, aby to so zosvetľovačom nepreháňal, on sa síce cítil previnilo, ale vzápätí na to začal vtipkovať. „Vyzeráš ako biela čarodejnica z Narnie!“ povedal mame a po zverejnení dostal niekoľko tipov, ako tú hrôzu napraviť. Väčšina mu odporučila použiť trochu toneru, ako by ste to vyriešili vy?

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie