Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Plačkovej najhoršia FOTO v živote: Peklo, ale sebavedomie jej ani vtedy nechýbalo
Zdielať na

Plačkovej najhoršia FOTO v živote: Peklo, ale sebavedomie jej ani vtedy nechýbalo

Zdroj: instagram/queen.plackova

Žije si luxusný život plný nakupovania a dovoleniek. Popri povinnostiach však nezabúda ani na seba a často mení práve svoju vizáž, ktorú pravidelne vylepšuje k dokonalosti. Tentoraz Zuzana Plačková zalovila v minulosti a ukázala fotku, na ktorej vyzerala najhoršie.

Zuzana si dnes žije život, o akom kedysi len snívala. Podaril sa jej dosiahnuť ozajstný úspech v niekoľkých biznisoch a teraz si môže dopriať takmer úplne všetko. 

​O svojom rozprávkovom živote svojich fanúšikov aj pravidelne informuje na sociálnych sieťach. A práve na Instagrame prišlo na lámanie chleba. Fanúšikovia chceli od módnej ikony vedieť, či im ukáže fotku, na ktorej si pripadá najškaredšia! Zuzana so sebareflexiou nemá problém a bez okolkov vytasila fotku ešte z čias jojkárskej šou Nákupné maniačky. "Peklo! Ale toľko sebavedomia nemal v tej dobe nikto len ja," dodala so smiechom. 

instagram/queen.plackova

​Zuzana sa nikdy netajila tým, že si na svoje tvári a tele dala vylepšiť to, čo sa jej nepáčilo. A hoci sa dnes už na seba až tak nepodobá, hlavné je, že je sama so sebou spokojná. Napokon o to pri vylepšeniach ide, nie?

Súvisiace články

Najčítanejšie