Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Tešte sa na príjemnú zmenu: Toto sú HOT trendy v líčení na rok 2021
Zdielať na

Tešte sa na príjemnú zmenu: Toto sú HOT trendy v líčení na rok 2021

Zdroj: Profimedia

Tiež sa už neviete dočkať, kedy sa konečne zbavíme rúšok a budeme sa môcť usmievať na svet nalíčenými perami? Snáď si už čoskoro užijeme aj tieto horúce beauty trendy!

Rok 2020 nás nešetril a kvôli povinnému noseniu rúšok sme si veľa radosti nemohli dopriať ani líčením. Zostáva nám len veriť, že to už čoskoro bude lepšie, trendy v líčení na tento rok sú totiž poriadne horúce! Na ktorý z nich sa už teraz tešíte?

Výrazne červené pery

Červené pery pôsobia sexi a ešte sa nestalo, aby vyšli z módy. A ani tento rok tomu nebude inak. Odtieňov červenej nájdete niekoľko, a tak si vyberie každá žena. Uistite sa však, či je rúž dlhotrvajúci a vydrží jedlo, pusu aj rúško. S ďalším líčením to už nemusíte preháňať, červené pery bohato stačia!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ???????_??????_ (@joannas_makeup_)

Návrat 80-tych  

Farby, farby a zase farby. Tento rok praje veselým očným tieňom! Najlepšie urobíte, keď skombinujete hneď niekoľko veselých farieb. Trendy bude ružová, fialová, žltá či oranžové odtiene. Pohrajte sa tiež s textúrou! Skvele budú vyzerať tiene matné aj lesklé! 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa NARS Cosmetics (@narsissist)

Šťavnatá pleť

Základom každého líčenia je dokonalá pleť. Nie je žiadnou novinkou, že ju docielite správnym čistením a starostlivosťou. Rovnako ako každý rok, aj tento rok je dôraz kladený na dokonalé odličovanie. Vďaka tomu bude vaša pleť čistá, žiarivá, šťavnatá a pripravená na make-up!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Honest Beauty (@honest_beauty)

Dymové líčenie  

Medzi ďalšie nesmrteľné beauty trendy patrí rozhodne dymové líčenie, ktoré sa aj tento rok hlási o slovo. Výhodou tohto líčenia je, že môžete experimentovať, ako sa vám zapáči. Máte rady tmavú klasiku? Choďte do nej! Vyhrať sa ale môžete aj s farebnými, lesklými či trblietavými odtieňmi.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty)

Farebné riasy

Farby sú tento rok naozaj trendom číslo jedna. Platí to aj čo sa líčenia rias týka. Klasická čierna maskara je už trochu nuda, a preto ju vymeňte za žiarivejšie odtiene. Skvele budú vyzerať riasy modrej, zelenej alebo napríklad červenej farby. Skúsite tento odvážny trend?

Trblietky na oči

Skúste to tento rok inak! Naneste trblietky do spodnej línie, tesne pod riasy. Ľahko naneste trblietavý poprašok, ktorý môžete kombinovať aj s farebnou linkou. Váš pohľad sa stane razom jasnejší a originálny!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jorge Balzaretti (@jorgemakeup)

Súvisiace články

Najčítanejšie