Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
TOP premena roka: Po vylepšení na Ukrajine ju Slováci vôbec nespoznali!
Zdielať na

TOP premena roka: Po vylepšení na Ukrajine ju Slováci vôbec nespoznali!

Zdroj: Instagram

Topí sa v peniazoch a hoci iní prežívali tejto rok krízu, jej sa mimoriadne darilo. Bývalá hviezdička z reality šou patrí v súčasnosti medzi najlepšie zarábajúce ženy na Slovensku a rozhodne sa tým netají. Rovnako ani tým, že mení svoje telo a tvár, aby dosiahla vysnívaný ideál krásy.

Reč nemôže byť o nikom inom ako o Zuzane Plačkovej. Niekdajšia hviezda jojkárskej reality šou Hotel Paradise prešla tento rok asi najväčšou zmenou svojho zovňajšku. 

​Úspešnej podnikateľke sa tento rok mimoriadne darilo a posledný deň v roku môže pokojne oslavovať, keďže jej na konto za rok 2020 pribudol poriadne tučný balík peňazí. Zuzana je známa tým, že zarobené peniaze aj rada míňa. Niekoľko desiatok tisíc z nich tento rok zhltli práve vylepšenia jej tváre. Tie podstúpila u uznávaného ukrajinského plastického chirurga Maxima Ivanchuka. Ten je zrekonštruoval nos, zbavil ju dvojitej brady a tuku v lícach, zmenšil pery a vyplnil mimické vrásky. Všetky zákroky vyšli krásku na 33-tisíc eur. Šok však spôsobila práve Plačkovej fotka po zákrokoch, na ktorej vyzerala ako úplne iný človek. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Plastic Surgeon (@dr.maxim_ivanchuk)

Či už to bolo filtrami alebo opuchom, Zuzana sa aktuálne opäť na seba podobá. Zmenšené pery jej však dlho nevydržali a nedávno si ich zase dala trochu zväčšiť. Uvidíte, čím svojich fanúšikov prekvapí v roku 2021.

Súvisiace články

Najčítanejšie