Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Tesne pred večierkom podstúpila falošné opálenie: Takú katastrofu ste ešte nevideli!
Zdielať na

Tesne pred večierkom podstúpila falošné opálenie: Takú katastrofu ste ešte nevideli!

Zdroj: TikTok/lemonlover202

Falošné opálenie v spreji je skvelá vec, ale pravdou je, že výsledok často nezodpovedá našim predstavám a to dokonca ani vtedy, ak si ho necháte urobiť v salóne.

Austrálska študentka Hayley Palumbo (19) zdieľala na TikToku výsledok falošného opálenia, čím pobavila tisíce ľudí po celom svete. Stalo sa niečo podobné aj vám?

Hayley čakal tanečný večierok a deň pred ním sa rozhodla navštíviť salón krásy, aby jej pokožke dodali pekný jemne opálený vzhľad. Keď sa uvidela v zrkadle, takmer odpadla!

Keď sa s fanúšikmi na sociálnej sieti podelila o svoj nový vzhľad, išli sa popučiť od smiechu. Mnohí ju prirovnávali k rôznym filmovým postavičkám, ona sama si pripadala akoby bola z plechu. Keď prišla domov, začala sa okamžite drhnúť, aby sa tej príšernej farby zbavila.

Kým väčšina ľudí sa pobavila, no zároveň bola z výsledku zhrozená, jedna žena tvrdila, že je to úplne normálne, vraj stačí počkať približne 8 hodín a odtieň sa zmení. Akú skúsenosť máte s falošným opálením vy? Môže to naozaj vyzerať takto?

@lemonlover202

Bringing this back because I can’t deal @meephayley ##trauma ##HaventSeen ##BeachVibes ##ClassOf2020

♬ dumb bitchitis - yung cxreal & baby frankie

Súvisiace články

Najčítanejšie