Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
TOTO urobil s kráskou lockdown: Čaká to viaceré ženy?
Zdielať na

TOTO urobil s kráskou lockdown: Čaká to viaceré ženy?

Zdroj: instagram/chloe_xandria

Zrejme ste aj vy počas lockdownov museli poriadne obmedziť niektoré obľúbené činnosti. To isté platilo aj pre Chloe, u ktorej to aktuálne vyzerá takto!

Pre každého bol tento rok úplne iný ako tie predošlé. Koronavírus mnohým zmenil život a vyzerá to tak, že návrat do normálnu bude ešte chvíľu trvať... Svoje o tom vie aj Chloe.

Americká influencerka tiež zažila opakované zákazy vychádzania rovnako ako milióny iných žien po celom svete. Zrejme sa aj vám zmenila každodenná rutina, na ktorú ste boli doteraz zvyknuté. Platí to aj u populárnej blondíny, ktorá sa svetu nebála ukázať, ako sa lockdown podpísal najmä na jej tele. Kráska si vyhrnula tričko a odhalila to, čo doteraz pred svojimi fanúšikmi skrývala. 

@chloe_xandria

##normalizenormalbodies ##bodypositive ##bodypositivity ##normalizeallbodies ##MakeItMagical

♬ 2020 glow up - Katie Clark

Za pol roka sa jej podarilo poriadne pribrať, no ťažkú hlavu si z toho nerobí. Práve naopak! Chloe v minulosti trpela poruchou príjmu potravy, keďže málo jedla len preto, aby bola štíhla. Po tom, čím všetkým si prešla, dnes už hmotnosť nerieši. Svojimi fotkami chce dodať odvahu a sebavedomie aj iným ženám, ktoré počas pandémie pribrali, aby si seba začali viac vážiť...

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Chloe Xandria (@chloe_xandria)

@chloe_xandria

##normalizenormalbodies ##bodypositivity ##bodypositive ##SmallBusiness

♬ original sound - Slowed sounds?

Súvisiace články

Najčítanejšie