Skoro jasno
12°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Narodili ste sa v jednom z týchto znamení? Máte šťastie, s pribúdajúcim vekom budete stále krajšie
Zdielať na

Narodili ste sa v jednom z týchto znamení? Máte šťastie, s pribúdajúcim vekom budete stále krajšie

Zdroj: unsplash.com/tandem-x-visuals

Kým väčšine žien starnutie prinesie len vrásky a kilá navyše, sú výnimky, ktorým starnutie vyslovene prospieva. Ste medzi tými šťastnými aj vy?

Nie je to len správnou starostlivosťou o krásu ani zázračnými procedúrami či plastikou. Niektoré ženy jednoducho zrejú s pribúdajúcim vekom ako víno a po štyridsiatke sú oveľa krajšie a atraktívnejšie, ako za mladších čias.  

Astrológovia tvrdia, že za to môže aj znamenie, v ktorom ste sa narodili. Ženy narodené v týchto znameniach doslova kvitnú vekom do krásy!

Blíženci

Ženy narodené v znamení Blížencov starnú pomaly a takmer to na nich nie je vidieť. Zatiaľ čo ich rovesníčky si robia plány, aké budú babičky, tieto ženy sú bezstarostné a pohodové a často sa správajú ako deti. Svojim vlastným deťom stačia a rady sa učia stále niečo nové, takže aj vďaka tomu si udržiavajú mladosť. Čím sú staršie, tým sú zaujímavejšie, strácajú neohrabanosť v pohyboch a nevinnosť v očiach. Sú elegantné a ušľachtilé a ich ženskosť prekvitá s každým rokom.

unsplash.com

Rak

Ženy v znamení Raka sú od prírody ženské, pôvabné a atraktívne. Často sú však príliš plaché, aby to ukázali aj navonok, pretože v dospievaní mávajú veľa problémov so sebadôverou a sťahujú sa do seba. Preto sa týmto ženám začína dariť oveľa neskôr, zvyčajne keď dosiahnu štyridsiatku. To už vedia, čo to sebaláska je, a akonáhle sa začnú mať rady, dosiahnu vnútornú harmóniu, ktorá z nich bude len žiariť. Mužov priťahujú svojím šarmom, sofistikovanosťou a vnútornou rovnováhou. Často sa stáva, že sa vydajú za muža, ktorý je oveľa mladší.

žena, zima

unsplash.com (ilustračná fotografia)

Panna

Typická mladá Panna je priemerná nenápadná myška, ktorá si neuvedomuje, aká je krásna a atraktívna. Nosí ležérne oblečenie, vyhýba sa topánkam na vysokom podpätku a ani sa nesnaží prinútiť mužov, aby sa za ňou obzreli. Až po rokoch sa v nej prebúdza jej skrytá ženskosť a ona si uvedomuje silu krásy, ktorá z nej vyžaruje aj navonok. Vtedy sa Panna stane skutočnou kráľovnou sŕdc všetkých mužov. Dokáže si udržať svoju krásu a mladistvý vzhľad veľa rokov, a vyzerá, ako by nad ňou čas stratil všetku moc.

unsplash.com

Baran

Ženy narodené v znamení Barana sú dobrodružné a sebavedomé. Majú odvahu a ľahko prekonávajú svoje vnútorné obavy (na rozdiel napríklad od Panien). Čím sú ženy narodené v znamení Barana staršie, tým sú síce pokojnejšie, ale ich ohnivá iskra v nich zostáva. Dokonca aj v starobe milujú vzrušujúci život, po ktorom vždy túžili. Preto sú atraktívne aj vo vyššom veku. S pribúdajúcimi rokmi sa stávajú otvorenejšie a úprimnejšie, dokonca aj samy k sebe. To ich robí veľmi príťažlivými.

unsplash.com

Súvisiace články

Najčítanejšie