Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
TINA ohúrila obrovskou zmenou imidžu: WAU, veď vyzerá ako Jennifer Lopez!
Zdielať na

TINA ohúrila obrovskou zmenou imidžu: WAU, veď vyzerá ako Jennifer Lopez!

Zdroj: Instagram

Obľúbená speváčka sa najmä kvôli deťom na pár rokov úplne stiahla zo sveta šoubiznisu, no vyzerá to tak, že sa vracia na scénu, čo jej fanúšikov nesmierne potešilo, rovnako, ako jej nový imidž!

Pred pár rokmi patrila medzi najpopulárnejšie slovenské speváčky, moderovala spevácku súťaž, získala Zlatého Slávika a pravidelne sa objavovala na televíznych obrazovkách. Keď sa Tina (36) stala dvojnásobnou mamou, stiahla sa do ústrania a vychutnávala si pokojný rodinný život v súkromí.

​Konečne sme sa dočkali! Aj vám už TINA chýbala?

TINA je späť!

Iba pred pár týždňami sa s manželom Separom priznali, že ich cesty sa definitívne rozišli, avšak zostávajú stále rodinou, aj keď už netvoria pár. Možno aj toto bol dôvod, prečo Tina začala pomýšľať nad tým, že sa opäť vráti k tomu, čo vždy milovala.

Najnovšie na Instagrame zverejnila zábery, na ktorých prekvapila totálne novým imidžom. Prezradila, že sa pomaly začína pracovný kolotoč, takže je možné, že tento look je iba súčasťou niečoho nového, napríklad videoklipu.

Speváčka s vlasmi experimentovala už mnohokrát, avšak takýto imidž sme na nej asi ešte nevideli. Fanúšikovia sú z neho nadšení a takmer všetci sa zhodli v jednom. Tina sa úplne podobá na svetovú spevácku a hereckú divu Jennifer Lopez. Vidíte tam podobu aj vy? Vyzerá fantasticky, súhlasíte?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ꧁????꧂ (@tinaslovakia)

Súvisiace články

Najčítanejšie