Oblačno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Kucherenko vytiahla FOTKU zo školských lavíc: Veď to je kópia herečky z Beverly Hills 90210!
Zdielať na

Kucherenko vytiahla FOTKU zo školských lavíc: Veď to je kópia herečky z Beverly Hills 90210!

Zdroj: Instagram

Aj taká sexica ako Silvia Kucherenko si občas zaspomína na svoje študentské časy, kedy ju Slováci ešte nepoznali. Ste zvedaví, ako vtedy vyzerala?

Jej tvár a donedávna najmä jej megapery, pozná takmer každý Slovák. Silvia na seba rada upozorňovala najmä svojím vzhľadom.

​Kým pred pár rokmi to boli práve jej stále sa zväčšujúce pery, ktoré nedali mnohým spávať, dnes je všetko inak! Silvia si ich dala zmenšiť a hlási návrat k prirodzenejšiemu imidžu. Vyzerá to tak, že sa na seba začína čoraz viac podobať. Dôkazom je aj fotka zo stredoškolských čias, ktorou sa na Instagrame kráska pochválila. 

​Kucherenko mala už vtedy plné pery, bábikovskú tvár a tmavé vlasy. Na fotke sa až nápadne podobá na niekdajšiu hviezdu seriálového megahitu Beverly Hills 90210 Tiffani Thieseen, čo si všimlo hneď niekoľko jej obdivovateľov. "Áno, keď som bola na strednej, toto obdobie na foto ma tak prezývali...Valérie z Beverly Hills, a to ma videli v skutočnosti, nie na foto... Išla som po meste a pamätám si dodnes, že: "Valerie ide si," hovorili... Možno kvôli účesu," priznala Silvia. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ♛_90's divas_♛ (@90s_images)

Súvisiace články

Najčítanejšie