Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Seriálová Ally McBealová odmieta starnúť! Je toto vôbec možné?
Zdielať na

Seriálová Ally McBealová odmieta starnúť! Je toto vôbec možné?

Zdroj: Profimedia.sk

Či chcete alebo nie, v Hollywoode mnohé ženy akosi nestarnú. Dobrým príkladom je aj Calista Flockhart, ktorá aj pred šesťdesiatkou vyzerá ako dievčatko...

Vedeli ste, že pôvodne na konkurz na Ally McBealovú ani nechcela ísť? Napokon ju presvedčili a práve vďaka nej sa preslávila.

Hoci odvtedy prešlo už veľa rokov a Flockhart sa objavila v iných seriáloch a filmoch, závratnú kariéru v Hollywoode neurobila. Blondína akosi nikdy netúžila stať sa megahviezdou a prednosť u nej má stále jej rodina. V roku 2002 sa zoznámila s Harrisonom Fordom, ktorý je od nej o viac ako dvadsať rokov starší a odvtedy sú spolu. Užívajú si harmonické manželstvo bez škandálov a svoje súkromie si strážia. 

Profimedia

TASR

​​​Samotná Calista sa neobjavuje na spoločenských akciách a častejšie ju vidieť v uliciach ako ide s kamarátkou na kávu alebo venčí svojich psov. Herečka si aj pred šesťdesiatkou stále udržiava štíhlu postavu, akú si pamätáme zo spomínaného seriálu. Rovnako sa akosi nemení ani jej tvár, ktorá je stále bez vrások a práve vďaka nej pôsobí Calista stále ako dievčatko. Hoci nikdy žiadne vylepšenia nepriznala, jej fotky hovoria za všetko. Pozrite sa, ako v súčasnosti vyzerá!

Profimedia.sk

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie